Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem érzem jól magam, mert...

Nem érzem jól magam, mert csak régi unalmas ruháim vannak! Újra nem telik! Hogy hozzak össze valami jó kombinációt? Így is lehet jól kinézni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van pénzem, vagyis úgy értem hogy megengedhetném magamnak hogy új ruhákat vásároljak, de többnyire turkálóba járok, mégpedig azért, mert az ott vásárolt darabok nem jönnek velem szemben az utcán. Egyedi költeményeket vehetsz ott olcsó áron, és manapság már jó minőségűek ezek a ruhák, sőt rngeteg márkásat is ki lehet fogni. Nincs ebben semmi ciki, én mindig megmondom hol vettem, ha rákérdeznek. ili
2009. febr. 1. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a megunt ruháidat kiegészitőkkel feldobhatod.Mondjuk egy vastag karkötő,egy díszes öv,egy gyöngyökből készült nyaklánc.Mondjuk a nadrágot felveheted még másnap is a felsőből választhatsz egy másikat.
2009. febr. 1. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

én is így vagyok,azaz tudnék venni felsőket,de nem tudnám már hova tenni.én olyat szoktam csinálni,hogy van egy sportosabb farmerem amit imádok,ezt szivesen hordom a felsőket meg úgy varjálom h hosszújúra ujjatlan,ujjatlanra cipzáros pólót ilyenek.meg persze a kiegészítők:)

sok sikert!

/14éves lány/

2009. febr. 2. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, mi regen azt csinaltuk a baratnoimmel,h a regi ruhainkat osszegyujtottuk, talakoztunk valamelyikunknel es elcsereltuk. Volt ami nekem mar nem tetszett es masoknak meg kincs volt ( ugyanez forditva )
2009. febr. 3. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Van egy fekete teljesen sima hosszúujjú felsőm, és ha fel akarom dobni ráhúzok egy ujjatlan felsőt, normál trikó formájút vagy spagettipántosat...

Serintem jól néz ki pl fekete-narancsszínű, vagy piros esetleg világoskék ujjatlatlannal

2009. febr. 5. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!