Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem kezd itt...

Szerintetek nem kezd itt kissé unalmas lenni, hogy minden harmadik kérdés a Converse-ről szól?

Figyelt kérdés

Bocs, de már nagyon kezd unalmas lenni: tetszik-e, nem tetszik, hamis, nem hamis, ez jobb vagy az jobb...

Könyörgöm, lehet én vagyok furcsa, de nem egy sima tornacipőről beszélünk? Mi a franccal etette be a népet ez a márka?

2011. aug. 4. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben már csak az a poén, hogy még te is a Converse-ről kérdeztél :p :D
2011. aug. 4. 20:43
 2/9 anonim válasza:
Az mi? Tényleg nem tudom, és sosem hallottam.
2011. aug. 4. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az kezd unalmas lenni,hogy minden második kérdés arról szól,hogy hogyan fikázzuk le a Converse cipőket.:)

Én sem vagyok nagy fan,de ez olyan erőltett..tegyétek már takarékra magatokat,banyek!

Két csoport van,aki imád ilyen kérdéseket feltenni:

1.25-40 éves korosztály,aki még életében nem vett a Vagabond cipőnél rosszabbat,és megvan róla győződve,hogy az a jó.

2.13-25 éves korosztály,aki azt hiszi magáról,hogy "Hű,de eredeti vagyok!",közben pedig 1.verzió:tök netevséges a 80 kilójával a (latex)cicanadrágjában 2.verzió:egy az egyben lemásolja a mellesleg full unalmas szetteket a lookbook-ról,mert akkor milyen f*sza gyerek lesz.

A kérdésre válaszolva:

Ha olyan sz*r lenne a márka,mint ahogy Te gondolod,akkor nem létezne 1908(!!) óta.

De tessék,itt van egy ismertető,olvasd el:

[link]

Valószínűleg az is közre játszik a márka sikerességében,hogy sok fiatal hordja mostanában.De könyörgöm!A nagyszüleimnek is volt Converse cipője..kb. egy hónapja találtuk meg a padláson a nagymamám Chuck Taylor All Star Hi Top-ját egy dobozban..és lám!Semmi baja nincs.:)

Nekem is van 3 pár belőle.A "legöregebb" cipőm 5 éves,és semmi baja!Mintha új lenne(attól eltekintve,hogy koszos a sok fesztiválozástól).Igaz,hogy én márkaszaküzletben vettem,hogy biztosan eredeti legyen.

2011. aug. 4. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Jah és mégis ki kérdezi most ezt a CONVERSEről? -.-"

Figyelj ha te adnál ki 20Kt egy cipőért téged is izgatna,hogy egy 4000 fts hamisítványért adtál ki annyit vagy egy eredetiért....

2011. aug. 4. 20:52
 5/9 anonim válasza:
mellesleg a converse csak slashnek áll jól :P
2011. aug. 4. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 21:11-es:

Én inkább a cilinderre mondanám,hogy csak neki áll jól..:)

2011. aug. 4. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez nem egy olyan oldal ahol feltehetjük a kérdéseinket, akkor meg mi baj van? Nem kell olvasni és kész.
2011. aug. 4. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Nah,akkor én válaszolok neked,mert a kérdésedre még senki nem adott választ.DE ÉN ROHADTUL UNOM MÁR!!!
2011. aug. 5. 08:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kell olvasni ebben a témában,és meg van oldva :)
2011. aug. 5. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!