Unalmas ha valaki igy öltözködik? Véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Általában sima egyenes szárú sötét farmert vagy fekete és szürke nadrágot hordok. Felsőnek egyszerű nem mintás trikókat pólókat. Hűvösebb időbezakót vagy kardigánt veszek rá. Cipőm magassarkú vagy balerina. Kiegészitőnek hosszú gyöngysorokat és karpereseket hordok. Táskám nagyméretű általában mint a cipőm olyan színű. Mivel dobjam fel? Ciki ha valaki nem hord feltünő darabokat? 22L2010. júl. 24. 13:56
1/5 anonim válasza:
Egyátalán nem ciki, főleg, ha szép kiegészítőid vannak. Szerintem kifejezetten stílusos egy egyszerűbb öltözék feltűnőbb bizsukkal, vagy egy szép ezüst szettel.
2/5 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem ciki. Öltözködj úgy, ahogy eddig. :)
3/5 anonim válasza:
szerintem nem unalmas,sok lány van aki így öltözik, ez egy külön stílus.ha neked tetszik és elégedett vagy magaddal, szerintem ne változtass.én személy szerint szeretek ennél izgalmasabban, változatosabban és merészebben öltözni,de nekem egyszerűen más a stílusom, mint Neked.
4/5 anonim válasza:
Teljesen rendben van ahogy öltözöl.
Komolyan, szerintem ez így tökéletes. Ha unalmasnak érzed vegyél 1-2 új darabot vagy kiegészítőt, de véleményem szerint egyáltalán nem unalmas.
Nekem tetszene ha a barátnőm így öltözködne és később sem találnám unalmasnak a külsejét.
5/5 anonim válasza:
én lányként az egyszerűségre törekszem
utálom a sok kiegészítőt
szerintem teljesen rendben van ahogy öltözködsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!