Lányok, Fülbevaló fiúkon?
15/f vagyok és szeretnék fülbevalót tetetni a bal fülcimpámba.Én egy olyan kisebb,kövesre gondoltam.
Vélemény?
Hát szerintem ne köves legyen, láttam egyszer egy olyat, hogy kopottezüst karika, rajta valami körbefutó sárkányos minta és nagyon megtetszett, de látszott rajta, hogy fi. szerintem valami olyan jó lenne
Vagy egy fekete fogatban lévő fekete vagy ezüst kő. de ne ilyen nagy kockaalakú!
És semmiképpen se tetess mindkét füledbe.
A fülbevalóbaan az a jó, hogyha nem tetszik, nem jön be, kicikiznek, egyszerűen kiveszed, és egy hónap alatt nyoma sem marad és később visszatetetheted.
Értem, ma voltam ékszerüzletben és nézelődtem tényleg voltak olyan nagy kövesek de azok nekem se tetszenek.De voltak ilyen kis kocka,meg egy kis fogatban lévő apró kövecskék azok bejöttek.
De egyébként lányok akiknek nem jön be a fülbevaló a fiúkon ha meglátnátok egy srácot aki tetszene, megfordulna és kiderülne hogy fülbevalót hord akkor gondolom úgyis tetszene.
Elfelejtettem írni,hogy érettebb vagyok a kortársaimnál, legalább 18-nak látszom, és sportos testalkatom van
stílusom:félelegáns: hosszujjú ing+ mellény vagy király felsők,rövidújjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!