Gombos kardigán fiúkon? Lányok, tetszik?
Figyelt kérdés
Múlt héten vettem egyet, megtetszett.
Ilyesmire gondolok:
Mivel benne vagyok a korban (30F)úgy gondoltam a cipzáros+pólós korszakomat lecserélném gombos kardigán+ingre, de azért érdekelne mások véleménye. Mennyire modern stbstb..
2011. szept. 3. 15:10
1/15 anonim válasza:
Nekem tetszene, a fekete meg képen jól is néz ki, én mondjuk színtől függően döntenék arról is h begombolom e vagy sem, mert a fekete jól néz ki begombolva meg nyitottan is jó lenne, de a középső kép begombolva nekem nem jönne be:/
2/15 anonim válasza:
ez még a tizenéves korosztályon is jól mutat, szal teljesen korszerű és nekem is tetszik.
18/L
3/15 anonim válasza:
Én múlt héten vettem egy szürke egyszínűt, alája pedig egy menő csíkos inget. Azóta alig bírom lekaparni a csajokat magamról :) Na jó nem csak ezért, de az tény, hogy azóta rengeteg csaj említette, hogy mennyire menő, és jól áll nekem. Úh. csak hajrá, én ajánlani tudom , meg ha végignézel a mostanság sok színész, zenész hord ilyesmit. Mögöttük pedig profi stylist-ok állnak ;)
4/15 anonim válasza:
nekem bejön ilyen egy fiún. Sajnos az én korosztályom(15-16-17 évesek) nem nagyon hordanak ilyeneket :)
15/L
5/15 anonim válasza:
Hát a második az tetszik... fiúval együtt! :)
Sajnos az én korosztályom sem hord.
14/L
6/15 anonim válasza:
Fú nekem nagyon tetszik. Szóval nyugodtan hordd, jól néz ki:)
7/15 A kérdező kommentje:
Örülök ennek a pozitív fogadtatásnak :)
Akkor folytatom tovább a ruhatáram cseréjét, láttam még olyat ami tetszik..
Nyugaton amúgy sokkal több arcon látni, itthon mintha kis elmaradás lenne (ez persze nem baj, addig sincs mindenkinek).
2011. szept. 4. 22:41
8/15 anonim válasza:
Bárcsak a párom is nekilátna ennek a ruhatárcserének. Tuti ilyeneket ajánlanék neki, pedig ő még a húszas évei elején jár. Nekem is nagyon tetszik ez a stílus. :)
9/15 anonim válasza:
nekem tetszenek, nekem is van pár darab, bár mondták már rá hogy papás de különösebben nem érdekel. hord csak nyugodtan ha tetszik, ez stílus.
10/15 anonim válasza:
eszméletlenül tetszik!!!! 18 /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!