Gombos kardigán fiúkon? Lányok, tetszik?
Figyelt kérdés
Múlt héten vettem egyet, megtetszett.
Ilyesmire gondolok:
Mivel benne vagyok a korban (30F)úgy gondoltam a cipzáros+pólós korszakomat lecserélném gombos kardigán+ingre, de azért érdekelne mások véleménye. Mennyire modern stbstb..
2011. szept. 3. 15:10
11/15 anonim válasza:
Attól függ, kinek hogy áll.A képen látható fiúkon jól áll, de tudni kell , mihez lehet felvenni, mert ha valaki nem tudja "viselni", akkor könnyen úgy nézhet ki benne, mint egy hülye gyerek, vagy egy koravén :)
13/15 anonim válasza:
Na igen, ezt tudni kell viselni! Mert a kockafejek és a kisgyerekek is ezt hordják szóval nagyon, de nagyon fontos hogy tudja viselni az illető, és talpig pasi legyen ilyesmiben is.
Nekem mondjuk speciel nem tetszik mert élőben még nem láttam senkit akin passzolt volna, csak divatfotókon de ott sem mindenkinek (pl. az általad belinkelt srácoknak jól áll, de nekem valahol mégis nyálas hatást kelt sajnos)
26/N
14/15 anonim válasza:
Igen, divatlapokban jól mutat a tökéletes srácokon. De ha kimegyek az utcára nem látok olyat aki ne nézne ki hülyén ilyesmiben. Számomra olyan öregesek akik ilyet hordanak, mintha az apjuk ruháját hordanák, vagy épp azért öltöznek így mert a szüleik vásárolnak neki ruhát. Nem tudom... de tényleg nem előnyös a legtöbb fiatalon ilyesmi. 30 évesen meg még fiatal vagy, inkább a pólóra húzott ing, meg cipzáras pulcsi és társaik a legjobb választás.
15/15 anonim válasza:
ez nem így működik. Ha jó pasi vagy, akkor nagyjából mindegy, hogy mit veszel fel. Az ilyen kardigán azoknak áll jól amúgy, akikek keskeny a csípőjük és a derekuk, lapos a hasuk és nem alacsonyak. De ha nem ez típus vagy, hanem erősebb, akkor meg annyi a lényeg, hogy a mellkasod erősebb (kvázi szélesebb) legyen, mint a csípőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!