Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15-16 éves lányok! Ti milyen...

15-16 éves lányok! Ti milyen cipőt fogtok hordani tavasszal, mikor lecserélitek a csizmát?

Figyelt kérdés
képet is mutathattok
2011. jan. 14. 14:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

15 vagyok :)

Szóóóval:

2 olyan van amit gyakran fogok hordani-egy sportos és kicsit elegánsabb (azért azt is fel lehet húzni egy farmerral)

A sportos az egy magasszárú tornacipő: fekete alapon színes "szmájlik" (:D), meg szivárványok

Meg a csinibb ...az még nincs meg, de valamim magassarkú, ami fekete lesz (max szürke) Vmi haasonlóra gondoltam:

[link]

Szóval hasonló stílus, csak zárt orrú, és vmennyivel alacsonyabb sarokkal :)

2011. jan. 14. 14:34
 2/16 anonim ***** válasza:
van 2 sarum, egy barna és rajta ilyen bigyók:) meg egy fekete ami gyűrt anyagú, de ha esős vagy hidegebb idő lesz, akkor van egy tornacipőm, meg még láttam egy olyan fajtát, ami nagyon tetszik, de annak nem tudom mi a neve, akarok majd egy olyat : D magasabb szárú, és a cipő része olyna mint a balerinacipő vagy hasonló : D 15/L
2011. jan. 14. 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

Szeritnem az enypémet nem kell linkelni :D

Farikék converse

barna-piros kockás konverse

és majd veszek egy rózsazsín bokáig érő csonverset is :))

2011. jan. 14. 18:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Amúgy 13 vagyok, bocsi :D de gondolom nembaj h írtam énis :D
2011. jan. 14. 18:28
 5/16 anonim ***** válasza:
Jajj ne haragudj h megint írok, csak tisztázni szeretném h nem vagyok márkamániás kis csitri... csak a többi tornacipőt nem bírja a lábam :S
2011. jan. 14. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

[link]

16/l

2011. jan. 14. 18:53
 7/16 anonim ***** válasza:

tornacipőt, sportcipőt, magassarkút, szandált, sarut, mikor milyen idő van, milyen a szettem és a kedvem.

15/L

2011. jan. 14. 20:14
 8/16 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat!

Lucyka, nagyon örülök, hogy írtál!:)köszi

2011. jan. 14. 20:47
 9/16 anonim ***** válasza:

[link]

őt. vagy egy lacoste-ot. vagy sima tornacipőt. vagy magassarkút. esetleg sima balerinát.

2011. jan. 15. 12:44
 10/16 anonim ***** válasza:
[link] -> ilyenféle cipőm lesz és persze lesz egy lapos talpú és egy magas sarkú sarum. 17/L
2011. jan. 16. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!