Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A trapéznadrág szerintetek...

A trapéznadrág szerintetek újra divatba jön?

Figyelt kérdés

Olvastam róla és láttam is egy összeállítást, de nehéz elképzelnem

[link]

2011. jan. 12. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok a teljesen hülye, a klasszikus farmer márkák kínálatából soha el sem tűnt és nem hiszem, ha egy levi's boltban vett boot cut szabású naciban mászkált valaki az elmúlt néhány évben akkor azt bénának tekintette bárki is. Ugyanígy a kifejezetten bőszárukat sem. Igaz én nem a tini divatban vagyok otthon.
2011. jan. 12. 21:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt írtam, hogy a csőnadrág volt nevetséges 5-10 éve! 10 éve még konkrétan nem is a trapéz, hanem az ilyen überbő nadrágok voltak a divatosak mindkét nemnél :D
2011. jan. 12. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, akkor félreolvastam :D
2011. jan. 13. 10:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, világéletemben egyenesszárút hordtam, annyira összenyom a trapéznadrág... 160cm vagyok, szóval jobb is ha nem hordom. meg nem is tetszik... :X :D

18L

2011. jan. 13. 19:12
 15/18 anonim ***** válasza:
[link] trapézból ilyet szívesen felvennék.
2011. jan. 13. 19:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem trapézból mostanában amúgy az ilyen élére vasalt nadrágok tetszenek.

[link]

Annak ellenére, h farmer, olyan elegáns. :) Mostanában kezdem magamat kinőni a tini divatból, bár lehet, h még kicsit korai (18 vagyok), de tetszenek az ilyen visszafogott, elegáns női ruhák. :)

2011. jan. 13. 20:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Meg ez a trapéz gatya is jó sztem: [link]
2011. jan. 13. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó állat jó!
2011. jan. 14. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!