Elég dús hajam van és nem szeretem, mert úgy nézek ki mint egy oroszlán? Mint tudnák tenni hajmosás után, hogy ne legyen olyan dús?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 19:02
1/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is dús hajam van és elég idétlenul nézek ki vele hajmosás után, másnap meg egyenesen katasztrófa és még meg sem tudom fésulni úgy, hogy jól álljon!
En a TAFT habot szoktam rákenni, akkor legalább áll valahogy :)
3/12 anonim válasza:
Esetleg hajegyenesítővel kiegyenesítheted..nem kell szög egyenesre..de az általában segít,ha szanaszét áll a dús hajad...:)
4/12 anonim válasza:
nekem is dús, de én nem teszek rá hajhabot, attól csak még masszívabbnak tűnne..
használj simító sampont+balzsamot, aztán fújd be még valamilyen gliss kur hajápolóval.
5/12 anonim válasza:
én is a hajvasalást javaslom, vagy kérd meg a fodrászt, hogy lépcsőzetesre vágja a hajad
6/12 anonim válasza:
Szerintem pedig cseréljünk ;) - szeretnék én olyan dús hajat...
on: vasald ki, ha nem is teljesen, de valamennyire. Aztán kend be hajhabbal. Vagy kérd meg a fodrászt, hogy kicsit ritkítsa, mondd el neki a problémádat és akkor olyan hajat vág, aminél ez nem probléma.
7/12 A kérdező kommentje:
na oké cseréljünk :D:D:D,nem káros a hajnak a ha vasalom???
2009. jan. 29. 23:10
8/12 anonim válasza:
Hát, nem a legjobb neki... de ezek a mai hajvasalók már nem károsítják a hajat és ha hajpakolást is használsz hetente 1-2 alkalommal, akkor nagy valószínűséggel a te hajadnak sem lesz semmi baja. - Szerintem. Ja és nem kell a legmelegebb fokozaton használni a hajvasalót (már ha állíthatós) csak amennyire muszáj. Így a legtöbb embernek nem károsítja a haját.
9/12 Sexylady válasza:
Az én hajam is nagyon dús. Megkértem a fodrászomat hogy jól ritkítsa ki, és nem átt jól:S Mindenki megszokta hogy én vagyok a kisoroszlán, és most meg hirtelen semmi:S Én is azt ajánlom, hogy próbáld meg vasalni, vagy csak egy keveset ritkíttass belőle
10/12 anonim válasza:
Csak akkor vasalgasd ha nem szeretnéd növeszteni. Nekem kb olyan ütemben tört, ahogy nőtt. (Naponta átvasalgattam, mert a legkisebb nedvességre is begöndörödött...) Szal ha neked megfelel a hajad jelenlegi hosszúsága, akkor egy jó minőségű vasalóval elintézheted a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!