Miért nem tudnak a nők/lányok normálisan öltözködni?
Figyelt kérdés
Megvesznek mindenféle mintás,csillogós vackot.Ahelyett,hogy szép egyszínű basic darabokból állna a fő ruhatáruk.És erre nem lehet az a magyarázat,hogy nincs pénzük.Mert mindenhol olcsóbbak az egyszerűbb darabok.Nem azt mondom,hogy csak ilyenekből álljon a ruhatáruk,de nagyrészt.2011. jan. 5. 18:35
1/10 anonim válasza:
Már amelyik! Az én feleségem nagyon stílusosan öltözik, pedig nem költ sokat ruhára. Az ízlés és a stílus nem pénzfüggő.
3/10 anonim válasza:
Szerintem fogadd el, hogy mindenkinek más tetszik. Ennyi.
4/10 anonim válasza:
ha meg sima basic darabokat vennének, akkor az lenne a bajod hogy túl egyhangú (és lásd, még így is az, hogy különböző a nagyrésze!) és azért nyávognál hogy miért nem mintásat/csillogósat hordanak.
5/10 anonim válasza:
Miért akarod te megmondani,hogy öltözködjenek?!Jah,és ez szerintem egy kitalált kérdés,és jelentettem:-)Pf
6/10 anonim válasza:
első válaszoló de aranyos :) (bocsi, de tényleg :) )
amúgy, nem mindenki hord csínes csili-vili cucckat, én pl. sokkal jobban szeretem a nem hétköznapi szabású, de egysznű pólókat, és nekem ezek jobban is állnak, de miért ne hordhatna mindenki azt amit szeretne?
7/10 A kérdező kommentje:
Persze,hordhat,de olyan ízléstelen némelyik.Én főleg az ilyen kínai hatalmas csillogó feliratos meg hasonló társaikra gondoltam.Semmi bajom a színes ruhákkal.Csak szerintem először az alapokat vásárolja meg az ember,ne rögtön a báli ruháját,meg azt amit semmivel sem tud felvenni.De ez csak az én véleményem.
2011. jan. 5. 22:39
8/10 anonim válasza:
Rossz körökben forogsz.
Én is sok ilyet látok az utcán, de csak sajnálni tudom őket, ez van.
9/10 A kérdező kommentje:
Én is az utcán szoktam látni ilyesmit.
2011. jan. 7. 11:44
10/10 anonim válasza:
ez ömlik a médiából, és ők meg kínaiban veszik meg.
(én meg turkálóban.de javarészt egyszínű ruhákat)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!