Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akiknek nagy a csípöjük,...

Akiknek nagy a csípöjük, hogyan öltözködjenek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 21:15
 1/8 anonim válasza:
a két kezeddel!
2011. jan. 1. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, h. milyen ruhák ajánlatosak , és melyek nem az ilyen alkatú lányoknak?
2011. jan. 1. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne:)
2011. jan. 1. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:

ha a derekad normálisan néz ki, akkor azt hangsúlyozd.

nekem az egész alakom széles, de arányos.

amúgy meg annyi a lényeg, h olyan ruhát vegyél fel, ami jól áll.

lehetőleg ne csőfarmert, mert akkor még kövérebbnek fogsz tűnni. inkább valami szélesebb szárú farmert, és derékban szűkített pólót.

2011. jan. 1. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem se azt hangsúlyzd. Lehetőleg ne csípőfarmert és haslengetős toppot vegyél fel. Egyébként a legtöbb pasi szereti a széles csípőjű lányokat...
2011. jan. 1. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:

És még véletlenül se próbálkozz 2 számmal kisebb farmerrel.Nem szép látvány,nekem elhiheted...

Felsőből se vegyél olyat ami hangsúlyozza a csípőd.A széles öveket meg felejtsd el.

Nem tudom,egyébként milyen az alakod,arról adhatnál bővebb infót,talán több mindent tudnék mondani,esetleg képet is linkelhetnél.

2011. jan. 2. 13:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, hát az alkatom 162 cm, és 57 kg. Az ideális méretek 90-mellbőség,60-derék,90-csípő , nekem 85,69,90, és ezért a csípőm nagyon kiálló. A combjaim sem valami véknyak, de nem is olyan vastag. Sokan mondják,h. pont ideállis vagyok,meg h. jól nézek ki, de én nagyon nem vagyok megelégedve magammal. Próbálkoztam már fogyókurrákkal, tornáztam, de egy dekát se fogytam, mindíg ugyanennyi vagyok, vagy csak felfelé megyek kilóban.
2011. jan. 2. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogyókúrázni kéne,hanem egészségesebben étkezni illetve sportolni.
2011. jan. 2. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!