Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet olyan ruhakat,...

Hol lehet olyan ruhakat, szoknyakat venni aranylag elerheto aron, ami olyan antik, regies hatast kelt? Tudnatok?

Figyelt kérdés
Sok alsoszoknyas, gotikai stilusu ruhakra gonolok :) koszi a segitseget!
2011. jan. 1. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Fúúhát én még ilyeneket nem láttam, de elmész egy varrónőhöz, megdumáljátok és biztos megcsinálja neked (fele anyiért).
2011. jan. 1. 20:08
 2/8 A kérdező kommentje:
az otlet nem rosz, koszi :D
2011. jan. 1. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Varrni sem nehéz! Leméred a derekad, széltében + 2-3 centi a cipzárbevarrásnak, fent + 4 centi a visszahajtáshoz. Kitalálod, milyen hosszú szoknyát szeretnél, és milyen széleset, leméred azt is. Hátul összevarrod a szoknyát, a visszahajtás alá pedig 2-3 alsószoknyát varrsz (mindegyiket kicsit kisebb méretben persze, mint a felülső, nagy szoknya. Az alsószoknyák lehetnek sima vászon vagy bélésanyagból is, ezek a legolcsóbbak. Az aljukra varrhatsz valami csinos pamutcsipkét, ha kificcenne az alsószoknya, akkor is csinos legyen :) A felső szoknyát meg úgy díszíted, ahogy jól esik!

Az anyagot pedig te választod meg, na meg a szoknya hosszától-bőségétől függ az ára is, de ez a legolcsóbb - és csak pár napos munkába kerül, és csak a te kreálmányod lesz:)

Egyébként méterárukban gyönyörű, régies anyagokat lehet kapni, csak keresni kell, meg használni a fantáziánkat :)

2011. jan. 1. 20:20
 4/8 A kérdező kommentje:
koszonom!! :)
2011. jan. 2. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
turi.
2011. jan. 3. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt vannak szépek, sajnos német, de én már rendeltem tőlük, nem vészes a postaköltség:

[link]

Vagy itt egy magyar:

[link]

Vagy Ciánkáli-boltokban szuper ilyesmi ruhák vannak, használtak, egyedi darabok, ezért a netes oldalukon sincsenek fenn.

2011. jan. 22. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
És mire kéne ilyen ruha? Csak úgy kíváncsiságból :) Egyébként engem is érdekelne.
2011. jan. 23. 22:25
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. jan. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!