Gothok milyen szoknyákat hordanak? Tud nátok linkelni képet?
nem vagyok szakértő ebben a témában, de belinkelek pár képet.
tehát lényegében szerintem a csipkés, fodros fekete ruhák ilyenek, meg ezek szerint a kockás szoknya is jó. utóbbit gondolom, bármelyik turkálóban találsz, de egy nagyobban szerintem már a ruhákat is megtalálhatod. keresgélj, kombinálj, és már is készen lesznek jobbnál jobb összeállítások a te ízléseddel megspékelve. amúgy a goth ruhák iszonyat szépek, szerintem. :)
ja, és ezekhez a cuccokhoz bakancs dukál. :) egy szoknya,
(csíkos vagy akármilyen) harisnya és bakancs párosítás tökéletes.
"budapesten vannak jo turkálok ahol leget goth cuccokat vásárolni?"
Itt főképp az igényesség dukál, szóval nem kapsz normálisat.
Cipő: ez is a ruhától függ. Ha industrial/military a cucc, akkor platformbakancs, acélbetétes.
A dark cabarethez ilyen pántos cipő megy, kerek orral, esetleg Amanda Palmer-es bakancs.
A cyberhez valami platformot vegyél fel, de úgyse látszik a fluffytól, szóval akár bármilyen kerekorrú zárt cipő megy hozzá.
A punkosabb, oldschool cuccokhoz a pltaform nem nagyon megy, de sima bakancs igen, esetleg hegyes orrú vagy creeper.
A viktoriánushoz acélbetétest csak az igénytelenek vesznek, inkább valami boszicipőt, magassarkút.
A törzsi és reneszánsz jellegűhöz meg sarut, gladiátorszandált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!