Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilveszterre, nem vicc, azon...

Szilveszterre, nem vicc, azon gondolkozom hogy egyszerűen bepelenkázom magam.17/L, csak én vagyok hülye?

Figyelt kérdés
Tavaly is kint voltunk , kockára fagytam és az egész arról szolt hogy annyira kellett pisilni hogy már fájt és haza kellett menjek mert ..... . Tavaly voltam egy koncerten külföldön (na jó japánban voltunk) ahol a mosdóban szinten mindenki bepelenkázta magát , és egymásnak igazgatták hogy ne látszódjon (nem látszik még farmerrel se). Ami meglepett az az volt hogy náluk ez normális, olyan mintha tampont vagy betétet tennél amit nem feltétlenül használnak csak a biztonság kedvéért. Na ugye hogy nem vagyok normális. Azért senkinek nem fogom megmutatni.....
2010. dec. 30. 19:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
38%
18:25..te vmi klinikai eset lehetsz, hogy jön ide anyám??? jah persze itt vezeted le a feszültséget amit másképp nem tudsz feldolgozni...idióta..
2011. jan. 1. 16:49
 22/24 anonim válasza:
100%
Szerintem ezzel semmi gond nincsen. Én is használtam már ezt a technikát hosszabb utazások alatt, mivel elég sokat járom az országot a munkámból adódóan. Nem kell azon zsörtölődnöm, hogy hol a fenébe álljak meg már megint, illetve nem zavar a vezetés közben az a feszítő érzés, hogy mindjárt bepisilek. Természetesen Én sem kiabálom körbe mindenkinek, teljesen diszkrét, nem is lehet észrevenni. Nekem ezzel nincs gondom (lehet, hogy félig japán vagyok :D).
2011. jan. 6. 08:16
 23/24 anonim ***** válasza:
Koncertekre vagy hosszú útra én szoktam felvenni ha olyan idő van, nyáron meg szoknyában egyszerű a történet:) .
2013. okt. 4. 18:03
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is gyakran pelusban megyek ki. Vannak olyan farmerek ami alatt egyszerűen nem látszik. Szoknya alatt sem feltünő ha egy alakformáló harisnya van rajta. Ha valaki ilyenre adja a fejét, csak ajánlani tudom a kényelmi szempontok miatt, de max kisdologra. Egyszer kipróbáltam a nagyot is, de kellemetlen volt. 32N
2013. okt. 27. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!