Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilveszterre, nem vicc, azon...

Szilveszterre, nem vicc, azon gondolkozom hogy egyszerűen bepelenkázom magam.17/L, csak én vagyok hülye?

Figyelt kérdés
Tavaly is kint voltunk , kockára fagytam és az egész arról szolt hogy annyira kellett pisilni hogy már fájt és haza kellett menjek mert ..... . Tavaly voltam egy koncerten külföldön (na jó japánban voltunk) ahol a mosdóban szinten mindenki bepelenkázta magát , és egymásnak igazgatták hogy ne látszódjon (nem látszik még farmerrel se). Ami meglepett az az volt hogy náluk ez normális, olyan mintha tampont vagy betétet tennél amit nem feltétlenül használnak csak a biztonság kedvéért. Na ugye hogy nem vagyok normális. Azért senkinek nem fogom megmutatni.....
2010. dec. 30. 19:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
45%
Úristen! Ilyenről még nem is hallottam. Szerintem felejtsd el...
2010. dec. 30. 19:48
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
Jesszusooom. 17 évesen, hogy juthat ilyen az eszedbe?
2010. dec. 30. 19:50
 3/24 szamóca. ***** válasza:
85%
nemtudom nekem sikerült már a deák kellős közepén is pisilnem. aszükség nagyúr, nem kell hazamenni, és még mindig jobb mintha pelusban mászkálnál egész nap.
2010. dec. 30. 19:52
 4/24 anonim válasza:
88%
Ok, ezek a japánok most már hivatalosan is őrültek.
2010. dec. 30. 19:53
 5/24 anonim ***** válasza:
61%
Én is szoktam pelenkázni magamat, nem gáz. 14/L
2010. dec. 30. 20:00
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
japán, az japán. egészen más hely. ha ott lilára fested a bőröd, kék csíkokkal és te azt kiabálod, hogy szabadságot a naviknak, akkor még lesz is aki melléd áll.
2010. dec. 30. 20:08
 7/24 anonim válasza:
100%
30 eves vagyok, volt egy szitu amikor 24 oran keresztul a helyzet magaslatan kellet lenni. konkretan (mutoben) en is bepelenkaztam magam. es huztam fel tena bugyit hozza hogy ne latszodjon. en kibirtam anelkul hogy kimentem volna wcre a tobbi nem. akkor en is hulye vagyok. :)
2010. dec. 30. 20:16
 8/24 A kérdező kommentje:
A 20,00 -nak, én nem szoktam , de mi van benne annyira gáz? Senkinek sem fogom mutogatni.
2010. dec. 30. 20:18
 9/24 A kérdező kommentje:
20.16 Láttam a TV-ben valami hasonlót, igaz az csak film , na nem vagyok annyira hülye.
2010. dec. 30. 20:20
 10/24 anonim ***** válasza:
84%

20:18

Ez a Grace klinikában volt, mikor Lexie pelenkát húzott mert nem akart kimenni a műtétről, aztán Christina-t is meggyőzte hogy húzzon pelenkát, de a végén elmaradt a műtét.

2010. dec. 30. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!