Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilveszterre, nem vicc, azon...

Szilveszterre, nem vicc, azon gondolkozom hogy egyszerűen bepelenkázom magam.17/L, csak én vagyok hülye?

Figyelt kérdés
Tavaly is kint voltunk , kockára fagytam és az egész arról szolt hogy annyira kellett pisilni hogy már fájt és haza kellett menjek mert ..... . Tavaly voltam egy koncerten külföldön (na jó japánban voltunk) ahol a mosdóban szinten mindenki bepelenkázta magát , és egymásnak igazgatták hogy ne látszódjon (nem látszik még farmerrel se). Ami meglepett az az volt hogy náluk ez normális, olyan mintha tampont vagy betétet tennél amit nem feltétlenül használnak csak a biztonság kedvéért. Na ugye hogy nem vagyok normális. Azért senkinek nem fogom megmutatni.....
2010. dec. 30. 19:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

szerintem nem is a pelenkázás rész a cikis, sokkal inkább, hogy belepisilnél meg minden és egész este, órákon át abban "állsz" ... ez unodrító, és büdös is leszel. Jó példa: babák - sírnak, amikor megtelik a pelus (ld. egy-két-három pisi után és egy kaki után), ráadásul érezni is ... a szóval szerintem inkább menj emiatt haza, vagy töltsd lakásban az újévi ünneplést, ez nagyon nem higiénikus, utána meg kicsípi majd a popsid, az fog jobban zavarni/fájni.

19L

2010. dec. 30. 20:40
 12/24 A kérdező kommentje:
20:36 Igen eszembe jutott nekem is, csak annyi hogy csak a filmben olyan látványos, igazából tuti láthatatlan, még azt mondják hogy formás a popsim. Na ez vicc.
2010. dec. 30. 20:43
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
bocsi de ez hülyeség..igen, kicsípi, büdös is leszel, és hát nah, eléggé furi, h partizás közben hopp, megeresztesz egy pisit..de ennél azért lehetsz kreatívabb is, pl menj be vmi helyre(kocsma, szórakozóhely, végső esetben bokor..a lehetőségek tárháza, amik jobbak a pelenkánál, kimeríthetetlen.:)), de emiatt hazamenni hülyeség..17 vagy, csak feltalálod magad..XD
2010. dec. 30. 21:19
 14/24 anonim ***** válasza:
39%

Te csak otthon,és pelenkába tudsz pisálni? Más lehetőség nincs? Nem irtad le pontosan hol lesztek,utcabál? Akkor használsz mobil wct vagy ahogy az előbb irták bemész egy kocsmába..

Ha meg valahol kint vagytok a pusztába a kutyát nem fogja érdekelni,hogyha te a bokorban végzek a dolgodat. Még ez is normálisabb megoldás mint a pelenka,kevésbé retardált

2010. dec. 30. 21:26
 15/24 anonim válasza:
63%
miert csipne ki a pelus a feneket??? jaj mar!! vegul is az osszes kisbabanak is kicsipi, meg azoknak az embereknek is akiknek vizelettartasi problemaik vannak ugye? szerintetek hany ember hord pelenkat az utcan nap mint nap? de nem tudod mert mincs a homlokara irva! ha te igy "biztonsagban" erzed magad csinald!
2010. dec. 30. 23:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is vettem már fel pelust, anyukám vette nekem, amikor Angliába mentem és 24 órás buszos útra bizony kellett. Azóta ha hosszú útra megyek Tena lady betétet is teszek be magamhoz, biztos ami biztos. 29.L
2010. dec. 31. 09:35
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem tök jó ez az ötlet, viszont arra vigyázz, hogyha kint vagy a hidegben, egy idő után nagyon lehűlhet lehet a pisis pelenka, fel ne fázz...
2010. dec. 31. 11:05
 18/24 anonim ***** válasza:
21%
23:52-es! Nem a pelenka csípi ki te ökör, hanem a pisi ami benne van..:S és vki írta, h ilyen hidegben fel is fázhat..de komolyan nehogymár egy 17 éves ne tudja megoldani, és nem azokról van szó, akik eü okokból hordanak pelenkát az utcán nap mint nap, hanem az egészséges emberekről, és sztem felnőtt létére az ember tanulja már meg vagy visszatartani vagy tényleg betérni valahova ha nagyon kell...
2010. dec. 31. 14:55
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást. Van aki fogta a lényeget, nekem nincsen semmi bajom, csak hidegbe nagyon kell pisilni és választhatok vagy fogok éjjel kinlódni vagy egyszerűen megoldom az egészet, ugyan úgy mint mensikor védekezni kell. És nem fogok egész éjjel pisisen járkálni, hanem ha esetleg bepisilek akkor amint lehet cserélek. Ma kipróbáltam egy ilyen pelust, olyan mint egy bugyi, kényelmesebb mint ahogy gondoltam és ha vastagon öltözöl nem is látszik.
2010. dec. 31. 17:32
 20/24 anonim válasza:
25%
14:55! tudd mar miket irsz! az okor meg te vagy te nagyon okos! anyukad ele allj oda es mond neki hogy okor!!
2010. dec. 31. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!