Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mi alapján határozzáto...

Lányok, mi alapján határozzátok meg hogy mekkora melltartó kell neketek? Ugyértem mit hol mértek.

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mértem meg sehol de a mellet kell körbe mérni a betűk betig a fokozatok.(tehát hogy mennyire nagy vagy kicsi)Nekem a fazontol is függ igy jó a 70 is de akár a 80b is....de nem hinném hogy ez mindenkinél igy van
2009. jan. 24. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Közvetlenül a melled alatt vezesd körbe a mérőszalagot. Tartsd szorosan, majd a kapott mérethez adj hozzá 12 cm-t. Ez lesz a mellkasod mérete :

pl. 68+12=80cm

2. Most mérd meg újra, de most a melleid legteltebb részénél mérd, a mellbimbóknál, de ne lapítsd le őket a mérőszalaggal, lazán tartsd a szalagot.

* ha ugyanannyit mértél mint a mellkasod mérete, akkor AA kosárra van szükséged.

* ha 10-15 mm a különbség, akkor A kosárra.

* ha 2,5 cm a különbség, akkor B kosárra.

* ha 5 cm a különbség, akkor C kosárra.

* ha 7,5 cm, akkor D kosaras melltartóra lesz szükséged.

ezt a: MI TÖRTÉNIK VELEM? című könyvből írtam :)

remélem hasznos :)

üdv

2009. jan. 24. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor a mérőszalaggal megállapított értékek alapján néztem meg a Triumph oldalán 100C adott ki,de viszont boltban próbálva 85D a rám való!
2009. jan. 24. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
2.válaszolónank: ez biztos számítás ,mert sztem ez nem jo.én megmértem magam: 83+12=95 (ilyen melltartot még nem láttam) a mellem pedig 102 ,vagyis ezek szerint nekem 95D melltarto kellene, hát nem tudom, nekem mégis elég a 85B vagy 90B
2009. jan. 25. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nezd meg:

[link]

2009. jan. 26. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
ha most veszel eloszor kerdezd meg anyukadat v akarkit akiben bizol h kb hanyas kene neked. vagy ha nincs ilyen szemely akkor az elarusito is tud segiteni, eleg jol be tudjak tippelni. utana mar az akoruli szamokat kerjed, mindig tobb fajtat probalj meg h lasd melyik jobb.
2009. jan. 28. 20:22
 7/8 A kérdező kommentje:
kössz de fiu vok:D
2009. jan. 28. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
ááh lol XDXD
2009. febr. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!