Zokniban vagy mezítláb vagy otthon télen?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 23:09
11/34 anonim válasza:
Zokniban.
De este mezítláb, mert akkor van padlófűtés :)
12/34 anonim válasza:
Én direkt a téli estékre vettem ilyen térdig érő meleg zoknikat. Imádom. :)
13/34 anonim válasza:
Kék pár zokniban. XD Utálom a papucsot, így a járólapon is zoknizok.
14/34 anonim válasza:
Én napközben zokniban vagyok, ha hűvősebb van és fázik a lábam vagy felmosok felveszek egy vastagabb zoknit (kötött, aminek a talpán csúszásgátló van), alváskor pedig mezítláb vagyok, különben nem bírok zokniban elaludni. Reggel pedig addig kódorgok mezítláb, amig anya rám nem szól. :$ :)
16/L
15/34 anonim válasza:
Zokniban, még éjjel is, mert elég fázós a lábam.
16/34 1 srác válasza:
mezitláb vagyok télen nyáron xD nem szeretek otthon zokniba csücsülni:D
17/34 anonim válasza:
Zokniban van, hogy kettőben.:)
18/34 anonim válasza:
nálam már egy hete az megy hogy este lefekszem zoknival és reggelre a bal eltűnik.. aztán napközben felveszek a balra is egyet.. aztán fürdésnél le és este újra kettőt.. aztán reggelre az egyik eltűnik..xDD
20/34 anonim válasza:
zokniban.
amugy nem is gondoltam volna hogy vannak akik mezitláb vannak..Nyáron még ok...De télen? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!