Miben van otthon a már menni tudo (lépegető) babátok, cipőben vagy zokniban? Mikor már hüvösebb lessz akkor mit adtok a lábára?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 21:15
1/6 anonim válasza:
mostanában szinte mindig mezítláb.Ha hűvösebb van zokni.
2/6 anonim válasza:
Zokniban. Ha hűvösebb lesz, adok még rá egy vastagabb csúszásgátlós zoknit is.
3/6 anonim válasza:
télen zokniban, meg vettünk egy szandált, direkt ilyen itthonit és abba akár az ágyba is mászhat.
4/6 anonim válasza:
nyáron csak zokniban, tavasszal hordott kis papucsot it, most osztol majd ismét fogok rá adni.
5/6 anonim válasza:
Nekem itthon liliputi cipőcskében van (amit ugyan kültérre is ajánlanak, de sztem akkor egy két hét és sok nem marad belőle mert tiszta bőr és lekopik mindenhol).
Illetve a brendonban vettünk olyan zoknit ami lábszárközépig ér és az alján egy jó vastag gumi réteg van. 2 db 24est vettem és már tavasszal is jó volt rá meg még most ősszel is.
Bár ő már most kettő éves lesz (viszont csak 14 hósan tanult meg járni).
Nekünk muszáj ilyesmi, mert a sima csúszásgátlós zokniban meg sima zokniban jó nagyokat esik lent a nappaliban-konyhában a kövön. És persze szinte mindig ott van, ahol történik vmi:), a kis szobáját csak alvásra használja :)
6/6 anonim válasza:
A szobában sokszor zokni nélkül, mert emeleten lakunk és meleg a padló, a konyhában zokniban, a járólap hideg, így vettem tapadókorongos zoknikat (a simában csúszik nagyon a lába). De van bőrtalpú puha cipőnk is, a kemény talpúban még botladozik, így a parkban is a puha talpút adom rá, és sokszor nem veszem le egyből séta után, hanem itthon is rajta van egy ideig, hogy szokja a cipőhordást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!