Miben lesztek szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Haj
Smink
Kiegészítők
Ruha
Cipő stb.
2010. dec. 19. 22:56
11/18 anonim válasza:
Piros fuzo feher tollas szegellyel, ugyanolyan piros szoros bilinccsel a karomon, parommal az agyban, telapo sapiban....... :)))
12/18 anonim válasza:
Vagy otthon partizgatunk, vagy elmegyünk iszogatni, mindkét esetben farmer + póló, otthon zokni, kint sportcipő. Amúgy fiú vagyok, szóval annyira nem kell megbotránkozni :D
13/18 anonim válasza:
szerintem pizsama, mert pizsipartizunk a legjobb barátnőmmel!=D
14/18 A kérdező kommentje:
Akik szidták az első válaszolót, nyilván vesz fel hozzá egy cicanadrágot, vagy valamit, meg kiegészítőket, és akkor nem lesz olyan "hálóing feeling". :)
2010. dec. 20. 18:26
15/18 anonim válasza:
Első, ugye ezt a felsőt nem melltartóval szándékozol felvenni? látom, hogy ez egy pánt nélküli felső. vagy legalábbis szedd le a pántokat a melltartóról, mert ez így iszonyú igénytelen és prolis.
16/18 anonim válasza:
Haj : Kivasalom, majd elől a végét így kifelé kunkorítom
Smink : Kihúzom a szemem alul és felül is, szempilla spirál és csak a szokásos (:
Kiegészítők : Valami szíves nyakláncra gondoltam, és a kedvenc karkötőm
Ruha : Egy hosszú fekete felső, végig gombos, egy fekete tunikával mivel a felső kivágott, és egy szürke vékony cicanadrág szerűség
Cipő : ami még kérdés :D
Barátomnál leszek, de házibuli lesz
16/L
17/18 anonim válasza:
Még fogalmam sincs! De komolyan! Szerintem lesz rajtam smink, de hogy mi?! Nemtom! És a ruha? Azt meg végképp nem! Ilyen vagyok én, minden majd az utolsó percben derül ki! Még azt sem tudom, hol újévezek, egyik barátnőmnél lesz buli, de még nem biztos az se! 15L
18/18 A kérdező kommentje:
Én is mindig utolsó percben döntöm el :D
Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy más már betervezte e :D
2010. dec. 25. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!