Küldjek melltartós fotót egy fiúimerősnek?
Figyelt kérdés
öszintén véleményeket kénék de nem bunkóktól.
egy jóbarát kért egy ilyen képet. küldjek neki,ha megbizok benne. vagy ez gáz. és mért kell neki?
2010. dec. 18. 22:24
11/28 A kérdező kommentje:
értem. igazatok van. csak ilyenkor felmerül az a kérdés hogy hát nyáron is ugyanezt láthatja a strandon.
2010. dec. 18. 22:40
13/28 A kérdező kommentje:
jh én is ezt kérdezem. nyt mondott h legyen mit nézegtnie. át bassszus nemtom micsinljak meg h megbizhatok benne.
2010. dec. 18. 22:42
14/28 anonim válasza:
NE.
szerintem kiakarja tenni a netre..
vagy nem tudom..
de NEE
15/28 anonim válasza:
Legyen mit nézegetnie...
de jó duma :)
16/28 anonim válasza:
fiuismerősnek ne,legfeljebb fürdőrucisat.
17/28 anonim válasza:
NE!!!Max ha a napiszaron akarsz kikötni..még a fiúdnak se, tökmindegy, mennyi ideje jártok, mert ilyen korban ugysem tart örökké egy kapcsolat és utána már nem biztos, h diszkréten kezeli a képeket..szval ez nagy butaság lenne...semmiképp, senkinek..felesleges..minek? a fiúd ugyis lát így, más meg nem kell, hogy lásson...
19/28 anonim válasza:
Azért mennyi itt az irigy fiu :DDD
20/28 anonim válasza:
Persze majd jönnek a válaszok hogy ááá nők vagyunk, nah persze =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!