D-s melltartós lányok! Hol vesztek melltartót olcsón? (3000ftig)?
El sem hiszem, hogy ezt kell mondanom, de Tesco áruházakban a fehérneműknél vannak 75/D illetve DD-s melltartók megfizethető áron, nekem is ez sokáig gondot okozott, és más helyet nem is tudok, ahol olcsón lehetne venni. Én még Newyorkerben szoktam találni néha, de azok kicsit drágábbak, bár nem sokkal. Márkás fehérnemű boltba sajnos nagyon drágák, kínaiak nincsenek ilyen méretben... :(
20/L
centrum áruházban
lemila fehérnemű boltban.
Eurós bolt.....
Csak jól szét kell túrni...
Takko.
én c-s vagyok de alig találok magamra jó melltartót :S minden melltartó csak Bseknek van!
Most vettem a skálában 75D-s Triumph melltartót 2500Ft-ért (30%-os leárazás volt). A belsején körben van egy vékony zselécsík, ami a helyén tartja és extrakényelmes! :)
Amúgy én is tesco-ra szavazok! Csak ott vannak ebben a méretben viszonylag megfizethető áron, viszont azok nem
túl kényelmesek...
A kismellűeké a világ... evvan.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!