Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » D-s melltartós lányok! Hol...

D-s melltartós lányok! Hol vesztek melltartót olcsón? (3000ftig)?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 12:52
 1/7 anonim válasza:
100%

El sem hiszem, hogy ezt kell mondanom, de Tesco áruházakban a fehérneműknél vannak 75/D illetve DD-s melltartók megfizethető áron, nekem is ez sokáig gondot okozott, és más helyet nem is tudok, ahol olcsón lehetne venni. Én még Newyorkerben szoktam találni néha, de azok kicsit drágábbak, bár nem sokkal. Márkás fehérnemű boltba sajnos nagyon drágák, kínaiak nincsenek ilyen méretben... :(

20/L

2009. nov. 18. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:

centrum áruházban

lemila fehérnemű boltban.

2009. nov. 18. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
New Yorker-ben, 70-től 90-ig tuti vannak méretek!
2009. nov. 18. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ázsia center
2009. nov. 21. 22:53
 5/7 anonim válasza:

Eurós bolt.....

Csak jól szét kell túrni...

2009. nov. 25. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Takko.

én c-s vagyok de alig találok magamra jó melltartót :S minden melltartó csak Bseknek van!

2009. dec. 8. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Most vettem a skálában 75D-s Triumph melltartót 2500Ft-ért (30%-os leárazás volt). A belsején körben van egy vékony zselécsík, ami a helyén tartja és extrakényelmes! :)

Amúgy én is tesco-ra szavazok! Csak ott vannak ebben a méretben viszonylag megfizethető áron, viszont azok nem

túl kényelmesek...

A kismellűeké a világ... evvan.. :(

2010. máj. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!