Egy kicsit molettebb lanynak jobban all az olyan bikini, aminek a felso resze egy top, mint a sima melltartos?
Figyelt kérdés
Vagy az csak meginkabb kidobja, h nem egy modell alkat vagyok?2010. máj. 27. 21:06
1/6 anonim válasza:
tankini áll jól...nekem is az kell,én is molett vagyok.
2/6 anonim válasza:
Ha nem feszül akkor igen... de inkább egy retró fazonú egybe dressz.
3/6 A kérdező kommentje:
Mi az a tankini?
2010. máj. 27. 21:42
4/6 anonim válasza:
Tankini úgy néz ki, hogy egy bugyi a felsőrész meg mint egy top, leér a bugyi aljáig. Így aztán sehol semmi poci :) gyakorlatilag az egyrészes fürdőruha rafináltabb változata. Szerintem, ha nagy cicid van, akkor ne nyomd le/össze egy top fazonú felsőrésszel. Én is ilyen "bögyös-faros" típus vagyok, nekem a nyakbakötős egyrészes áll a legjobban.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy vagy molett. Mármint arányosan, vagy a feneked nagyobb, a combod vastagabb, vagy hasad a hangsúlyosabb. Lényeg, hogy ott sötét színű legyen a fürdőrucid, amit el akarsz takarni. Széles csípő, nagyobb popsi esetén mindenképp egyszínű, fekete alsót válassz, ha a melleid szépek, felül lehet mintás is, jó dekoltált, hogy az vonzza a tekinteteket, lehet rajt valami masni, kövecske, dísz is középen. Az alsó legyen jól fennszabott, semmiképp se shortos fazon, ne legyen rajt semmi öv vagy ilyesmi, így kicsit nyújthatod a lábaid. Ha nagyobb a hasad, egyberészes fürdőrucit ajánlok, lehetőleg jó sztreccses anyagból, ami kicsit összetartja a hurkákat:) Tankini is jó lehet, de ha bárhol is kibuggyannál belőle, akkor hanyagold, mert nem szép látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!