Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, nektek tetszik a lányoko...

Fiúk, nektek tetszik a lányokon az állatmintás bikini?

Figyelt kérdés
vettem egy leopárdmintás bikinit, szerintem nagyon jól néz ki meg jól áll, de amikor a barátommal közöltem h ebbe jönnék hétvégén strandra azt mondta, hogy ő valami egyszínű bikiniben képzelne el inkább, ami szerintem kicsit átlagos. Nem tudok ezzel a kijelentéssel mit kezdeni.
2011. aug. 17. 10:51
 1/7 Ráffájel válasza:
Már bocs, hogy ezt kell mondjam de az összes nőn akin ilyet láttam és nem cigány az a k*rva skálán legalább 70-es pontot ért el. Menj inkább egy normálisba.
2011. aug. 17. 10:59
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tartozok egyik kategóriába se, mindig csinosan, nőiesen öltözködök, és ettől szerintem nem leszek ribanc, főleg, hogy a barátommal megyek strandra nem pasizni. Akkor a pasiknak csak az a baja vele hogy túl feltűnő?
2011. aug. 17. 11:02
 3/7 Ráffájel válasza:
kb
2011. aug. 17. 11:05
 4/7 A kérdező kommentje:
de azért mégiscsak ezeket a feltűnőbb lányokat nézitek meg, érdekes..:D én meg azt hittem a barátomnak ez fog tetszeni
2011. aug. 17. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha szép az alakod akkor, nyugodtan vedd fel. :) Nagyon divatosak most az állat mintás bikinik.
2011. aug. 17. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is leopárd mintás van mindenkinek nagyon tetszik, szerintem vedd fel.
2011. aug. 17. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
most mondtad hogy mindenki megnézi... pont ezért nem akarja hogy felvedd. tudod a kihívó öltözés igencsak felkelti a pasik érdeklődését, és strandolni akar menni veled kettesben, nem azon kattogni egész nap hogy melyik görény legelteti a szemeit rajtad... gondolod neked sem tetszene ha a pasid felhúzna valami nagyon szexis fürdőgatyát amiben virít a hatalmas méret, és minden csaj őt nézi...
2011. aug. 17. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!