Szerintetek b*zis fiúkon a csőnaci?
19/L vagyok és röviden ennyi a hozzáfűznivalóm: XDXDXDXD
Innen is látszik, hogy kis csíra vagy, egy igazi férfi nem picsog XD
És igen, képzeld megtehetem, hogy válogassak, mert k*rvajól nézek ki:D
Egyébként a szerelmem nyilván nem hagynám ott ilyen miatt, de soha a büdös életben nem venne fel ilyen gatyát:D
Mert 1 papucs a palid azért.
Ha akarna is hordani nem kérné a véleményed. jól telibe sz*rná a fejed.
Nekem aztán olyan mind1. De megnézném a te ízlésed.
Igen, teljesen buz!S. Ez nem jelenti azt, hogy a viselőt helyből lebuz!zzuk. De egy egészséges gondolkodású férfiember szerintem látja, hogy miben néz ki férfiasan meg mi az, ami inkább "nőiesíti".
Egyszer szoknyát is elkezdetek hordani? Egyes k*vatrendi országokban már az is menő. :S
22/L
19/L vagyok
A pasim nem papucs, csak nem látens homoszexuális :D
Egyébként ha érdekel a stílusom hát tessék: fűző, hosszú szoknya, viktoriánus gót stílusú ruhák, és 10 pasiból 8 általában csorgatja rám a nyálát, szóval nem a sz*r csöcskidobós, répanaci+converse kreativitás nélküli ruhákba bújok. A pasim is hasonló stílusú, és üzeni, hogy előbb rágná le a fejét, minthogy ilyen gatyát vegyen:D
Téma részemről lezárva:) Ja és még valami: szerintem ideje hogy leszálljanak a heréid a hasüregedből, mert a 8 éves húgom férfiasabb nálad:)
Férfi nem hord csőnadrágot, és kész.
Nem kezdek senkivel, aki azt hord, mert tökéletesen férfiatlan jelenségnek találom. 22/N
ez a divat!:)
biztos mindenki bőszárút fog hordani :S
undorító... 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!