Van olyan ismerősötök, aki nagyon egyedin öltözködik?
igen.
egyik barátnőm úgy öltözködik,ami olyan,mintha a csaj egy démon lenne,vagy nem is tudom,és nagyon jó a stílusa :D ilyen sárkány feeling vagy nemtom :D
(nem emo..félreértés ne essék :D)
és nagyon aranyos a csaj,de mégis illik hozzá :D
Nekem is van egy barátnőm, aki nagyon egyedi. Nem tudnám mihez hasonlítani, olyan "eszteres".
Én is szívesen öltöznék egyedien, tudom, hogy mit szeretnék hordani, milyen stílusú ruhákat, de nincs rá pénzem :(
olyan "eszteres" én is Eszter vagyok, és az én barátnőm is ezt szokta mondani, ha kitalálok valami őrültséget.
ha egyedien akarsz öltözködni egy pár tipp:
keverd bátran a szineket, öltözz turiból, ne hordj tömegcuccokat, csináld magad a cuccaid, keverj mindent mindennel
Van,persze :D
Színes haj,piercingek,fültágító.
Nem tudom mihez hasonlítani,de nagyon jól áll neki.
Ó, rengeteg... :)
Például a padtársnőm. Ő is nagyon színesen öltözik, Ő csinálja a kiegészítőit, rövid haja van, és alapból nagyon édes a csaj.
Aztán ott van egy másik barátnőm, aki 2-3 számmal nagyobb fölsőket hord, alulra meg kék leggingset vesz fel. Kendőt köt a hajába (ami narancssárga), nagyon kúl!
Aztán a punk ismerőseim, vagy akiknek volt köze a punkhoz. Nekem már ők is elég egyedinek számítanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!