Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan ismerősötök, aki...

Van olyan ismerősötök, aki nagyon egyedin öltözködik?

Figyelt kérdés
Miért? Miket hord? Mi benne az egyedi?
2010. dec. 11. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

igen.

egyik barátnőm úgy öltözködik,ami olyan,mintha a csaj egy démon lenne,vagy nem is tudom,és nagyon jó a stílusa :D ilyen sárkány feeling vagy nemtom :D

(nem emo..félreértés ne essék :D)

és nagyon aranyos a csaj,de mégis illik hozzá :D

2010. dec. 11. 17:12
 2/14 anonim ***** válasza:
jah és 14 éves
2010. dec. 11. 17:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy barátnőm, aki nagyon egyedi. Nem tudnám mihez hasonlítani, olyan "eszteres".

Én is szívesen öltöznék egyedien, tudom, hogy mit szeretnék hordani, milyen stílusú ruhákat, de nincs rá pénzem :(

2010. dec. 11. 17:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

olyan "eszteres" én is Eszter vagyok, és az én barátnőm is ezt szokta mondani, ha kitalálok valami őrültséget.

ha egyedien akarsz öltözködni egy pár tipp:

keverd bátran a szineket, öltözz turiból, ne hordj tömegcuccokat, csináld magad a cuccaid, keverj mindent mindennel

2010. dec. 11. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
van olyan ismerősöm, nagyon bénán öltözködik. azt is eszternek hívják:O és hánemtom. ilyen nagyon béna cuccokat kever egymással és maga a csaj is ronda.:s
2010. dec. 11. 17:44
 6/14 anonim ***** válasza:
szőke? nem én vagyok?:D:D:D nem, azt nem hiszem, ennyire nem kicsi a világ, amúgy izlések és pofonok
2010. dec. 11. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Van. Lány, és kicsit fiúsan, de nem topisan öltözködik. Mellesleg maga rajzolja a pólóira a mintákat, és eléggé repülő-meg hajómániás, így azokat rajzolgat, ha meg felirat, akkor Dante meg Vergilius eredetiben (elég penge latinból :D), az ékszereit maga készíti általában (gombokból meg ilyesmikből)...
2010. dec. 11. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Van,persze :D

Színes haj,piercingek,fültágító.

Nem tudom mihez hasonlítani,de nagyon jól áll neki.

2010. dec. 11. 22:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó, rengeteg... :)

Például a padtársnőm. Ő is nagyon színesen öltözik, Ő csinálja a kiegészítőit, rövid haja van, és alapból nagyon édes a csaj.

Aztán ott van egy másik barátnőm, aki 2-3 számmal nagyobb fölsőket hord, alulra meg kék leggingset vesz fel. Kendőt köt a hajába (ami narancssárga), nagyon kúl!

Aztán a punk ismerőseim, vagy akiknek volt köze a punkhoz. Nekem már ők is elég egyedinek számítanak. :)

2010. dec. 12. 13:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Nahát, köszi a válaszokat ^^ én is szeretnék egyedien öltözködni, csak eddig féltem, hogy mit fognak szólni mások, de rájöttem, hogy nem kell vele foglalkoznom, ha én úgy akarok öltözni, akkor úgy is fogok, mert már nagyon régóta szeretnék :)
2010. dec. 13. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!