Szerinted 7 centis sarok túl sok egy 13 évesnek?
Akkor is felesleges az udvaron való játszáshoz. Gondolom még javában kis általános iskolás vagy.
Akkor meg miről beszélünk ?
Nem arról van szó, hogy nekünk nem engedték meg, hanem mert kislánynak nem való. 13 éves vagy, az ég szerelmére! Lassanként már koktélruhát akarnak maguknak a kiscsajok ennyi évesen:D
Nem az a lényeg, hogy tudsz-e járni benne, attól még nem leszel nő! Tényleg olyan, mintha anyukája cipőjét húzta volna fel magára:)))
én 11 éves vagyok es van egy 3centis diszcsizmaam..
1.atazik mint a szar...
2.en meg maradok suli utan haverokkal, ugy faj a labam mint en nemistommminek...nemtudok utana menni pedigcsak 3centi!
3.ha a sulidba vannak lépcsők amivela masodik emeletre leeht felmenni, akkor eliteled magadat, hiszen ott úgy kifog bicsaklani a labad h az kész..
enis akartam mar magassarkút a csizmam utan, de atgondoltam h hulyenek neznenek, es meg kesz lennek suli utanra is.,..
szerintem ez enm volt jó tőled, hiszen meg atis azik, emrt gondolom nem hótaposó magassarku xxD
hát ilyen nagy hóban nem fogom hordani.
és kéépzeld nem vagyok kisiskolás mert nyolcosztályos gimibe járok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!