Szerinted 7 centis sarok túl sok egy 13 évesnek?
Nekem is van egy 5cm-s bokacsizmám és szerintem ezeket pont ilyen 13-14 éveseknek gyártják, tehát mehet, mondjuk anyukám azt is megengedné nekem, hogy az ő 10 centisében parádézzak.. Szóval szerintem nyugodtan hordd, de magasabbat ne vegyél és fontos, hogy közben azért hordj lapostalpút is!
13/L
Hát én 13 évesnek max. ünnepségre adnék egy 3-4 centis sarkút...
Leghamarabb ekkora sarkúban egy 16-17 évest engednék járni.
Röhejes, hogy mennyit változott világ, mióta én ennyi idős voltam...pedig nem volt rég, de akkor még 15 évesen sem jutott eszükbe a kis p*csáknak 10 centis magassarkúkat húzni, pedig hülye libák voltak már "akkoriban" is, csak a szüleiknek még volt némi eszük.
Egyébként kérdező, mi a reteknek teszel fel egy kérdést, ha csak a neked tetsző válaszokat fogadod el? Mint láthatod, a válaszolók nagy része szerint sok, ha te ezt nem tudod felfogni, a te bajod.
Egyébként, akik nem hiszik, hogy egy idő után lehet kényelmesebb a magassarkú, mint a lapos: de, ha valaki folyamatosan, minden nap hosszabb ideig azt hord, pár év után eldeformálódnak a lábában az izmok, kötőszövetek, inak, és nagyon fájdalmas lesz lapos talpút húzni. Nem feltétlen lesz ocsmány dudor a lábán, de van rá esély. Az viszont biztos, hogy nagyon fog fájni a lába magassarkú nélkül. Lehet mondani, hogy ez kamu, meg hülyeség, de sokan bizonyíthatják saját tapasztalatból, hogy nem az. Aki meg nem hiszi, és ezt akarja magának, annak egészségére.
igaz, hogy én most töltöttem a 14-et, de 13 éves koromban is volt magassarkúm. Egész nyugodtan használhatod.:)
s a többieknek pedig: attól mert nektek ilyen korban nem engedték meg a szülők, hogy abban járjatok, attól még másokat nem kell, hogy leszóljatok érte. Más világot élünk! :)
Nem arról van szó konkrétan, hogy kinek, mit engednek. Csupán annyi az egész, hogy egy 13 éves leányzó erősen kislánynak számít. A magassarkú cipők a nőiességet sugározzák. Egy 13 éves kislányt meglátnék 7-10 centis magassarkúban, az jutna eszembe, hogy ügyesen kicsempészte az anyukájának az egyik cipőjét.
Pici lányok! Ne bohóckodjatok már...
(Más világot élünk. Azért ezen beszabehubehá. :D)
én 16 vagyok és 11cm a bokacsizmám, na de nem az a lényeg, hanem az h te nagyon fiatal vagy még 7 centihez sztem
de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!