Szerinted 7 centis sarok túl sok egy 13 évesnek?
őszintén..egy 13 éves kislányra? Mondjuk legkorábban talán 16-17 évesnek adnék...
Azt azért megnézném, amint azzal hazabattyogsz meg a nagy iskolatáskával. Bele fogsz halni. Még az én lábamat is kifárasztja a magassarkú csizmám, ha felhúzom, ezért van egy normális, pár centis sarkú is mellette.
Az ilyen magassarkúk inkább ritkább/alkalmi viseletre valók (vagy inkább azoknak, akik kocsival járnak:P), és a te lábad még nőni is fog. Jövő télre már kicsi lesz. Abszolút pénzkidobás csak azért, mert nagylánynak akarsz kinézni, ne haragudj.
24N
Az nagyon magas. Lehet, hogy tudsz benne szépen menni, de még kislány vagy, ne akarj felnőttnek kinézni amíg nem muszáj!
Ráadásul a te csontozatod és izomrendszered még nem alakult ki teljesen, így mér ártasz is magadnak!
De ha szeretnél egy jó kis Hallux valgust akkor oké!
Jah édesanyámnak is ilyesmi lett a lába, mert egész gimiben magassarkúban mászkált.:P
A másik, hogy az izmok folyamatosan feszülnek a magassarkú miatt. Nem kislánynak való.
Ha nem nagylánynak akarsz kinézni, akkor áruld már el, miért kellett a magassarkú bokacsizma egy normális télicsizma helyett?
Volt már a lábadon magassarkú huzamosabb ideig? Mert szerintem az egy inkvizíciós eszköz. Aki kitalálta az utálta a nőket! Én a magam részéről alig hordok, csak ha valami alkalom van, egy éven 2x 3x max. És akkor is csak rövid időre. 13 évesen eszembe sem jutott. A szüleidnek meg gratulálok, h megvették neked. És annak sem hiszek aki azt állítja, h kényelmes, és tudja egész nap viselni!
De azok meg nem csodálkozzanak, ha olyan lesz a lábuk mint a képen amit linkeltem az előbb.
24L
Ahhoz képest,hogy anyukád tanár vagyis intelligenciával rendelkezik elég fura dolgai vannak.13 évesnek tűsarkút venni,és még engedni is hogy a suliban hordja??
Ha hordani fogod,mert te annyira okos vagy ,akkor remélem,hogy egy nap sírva fogsz orvostól orvosig járni mert eldeformálódott a lábad,fájni fog a hátad,és borzalmasan fogod szégyellni a ronda lábfejedet az aktuális barátod előtt..
Nem anyádat is felvilágosítani,mert úgy látszik le van maradva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!