Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az hogy rocker...

Miért van az hogy rocker vagyok, de emosnak néznek az öltözködésem alapján?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 14:02
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy van vele, de van erre egy nagyon szép mondás: Nem a ruha teszi az embert. Szerintem, ha rockernek érzed magad, hallgass rockzenét, és öltözködj úgy, ahogy neked tetszik. Az a lényeg, Te minek érzed magad. Hogy mások mit gondolnak...
2010. dec. 9. 03:13
 12/24 anonim ***** válasza:
Az EMO-sok csupa farkakból állnak...mindent koppintanak...a gótok kitalálták h hogyan lehet jó ruhát viselni,erre a nyomorék emosok meg lekoppintották!
2010. dec. 9. 16:42
 13/24 anonim válasza:
Kik az EMO-sok?
2010. dec. 11. 06:04
 14/24 anonim válasza:

"Kik az EMO-sok?"

...egy kihalóban levő állatfaj. :-)

Egyébként azért néznek emosnak, mert nagy valószínűleg nem tudod pontosan, hogyan öltözködnek az igazi rockerek.

És gyakran mások sem tudják.

(régebben még a bakancs sem tartozott az öltözködésükhöz, kivéve ha katonai bakancs)

Tegyük hozzá, vannak együttesek akiket rock zenekarnak mondanak mert jól hangzik, mi meg sírva röhögünk rajtuk... :-)

2010. dec. 12. 08:58
 15/24 anonim válasza:
terepgatya, szegecses karkötő, lánc. Ha a naciról kérdezik bunkóságból, h melyik seregben szolgálsz, löksz egy laza szöveget, h "én a rock katonája vagyok".
2010. dec. 17. 16:11
 16/24 anonim ***** válasza:

"Nem tudsz mit tenni. Hacsak nem jársz bakancsban" -4. válaszoló.

Nem csak neked itt másnak is szól, és ez ma már sajnos nem így megy. Itt az egyik példám a sok közül:

Engem, és a páromat épp ma emózott le egy huszonéves férfi.

Én egyszerű fekete szövetkabátban, fekete egyenes szárú farmerban, acélbetétes bakancsban, középen elválasztott tépetlen majdnem derékig érő hajjal, + bőrtáskával emóztak le. A párom hosszú bőrkabátban, zenekaros pulóverben, szintén bakancsban volt. Neki is középen elválasztott barna haja van, ami váll alatti. Azzal a mondattal ment el mellettünk, "Nézmá itt vannak az emóék"

És ehhez mit szóltok?:/

Tök mindegy hogy egy Rocker, Metálos, Goth, akárhogyan is öltözködik, hogy van-e rajta bakancs. ,,Ki a fenét érdekel, feketében van, ez biztos hogy emo!" ...az embereknek marhára egyre megy...az emo a divat, és mindig lesz olyan ember a mindennapokban, aki hülye, szűk látókörű, és nem bír elmenni szó nélkül valaki mellett, mert szegénykének feltűnési viszketegsége van.

16/L

2010. dec. 23. 22:57
 17/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: azt nem írtam oda hogy nem volt ám fekete a hajam, hanem vörös.
2010. dec. 23. 22:59
 18/24 anonim válasza:
Az egyenes szárú farmer koptatott volt ?
2010. dec. 25. 09:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem volt koptatott. Semmi nem volt rajta.
2011. jan. 20. 15:33
 20/24 anonim válasza:

Az emberek hülyék, ezért.

Engem múltkor meg egy hosszított fekete bőrdzseki, nagyon sötét, de nem fekete csőfarmer, fekete deszkáscipő (mert sztem azok kényelmesek, azért hordom, nem a "divat" miatt) és fekete pulcsi miatt rockereztek le...ennyi...mondjuk ha azt nézzük erre büszke voltam :D

Amúgy milyen zene alapján nevezheti valaki magát rockernek? Mert pl én green dayt, és alvin és a mókusokat hallgatok leginkább, mégse tartom magam rockernek, mert azok azért durvábban nyomatják. Vagy tévedek?

2011. máj. 5. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!