Miért van az hogy rocker vagyok, de emosnak néznek az öltözködésem alapján?
"Kik az EMO-sok?"
...egy kihalóban levő állatfaj. :-)
Egyébként azért néznek emosnak, mert nagy valószínűleg nem tudod pontosan, hogyan öltözködnek az igazi rockerek.
És gyakran mások sem tudják.
(régebben még a bakancs sem tartozott az öltözködésükhöz, kivéve ha katonai bakancs)
Tegyük hozzá, vannak együttesek akiket rock zenekarnak mondanak mert jól hangzik, mi meg sírva röhögünk rajtuk... :-)
"Nem tudsz mit tenni. Hacsak nem jársz bakancsban" -4. válaszoló.
Nem csak neked itt másnak is szól, és ez ma már sajnos nem így megy. Itt az egyik példám a sok közül:
Engem, és a páromat épp ma emózott le egy huszonéves férfi.
Én egyszerű fekete szövetkabátban, fekete egyenes szárú farmerban, acélbetétes bakancsban, középen elválasztott tépetlen majdnem derékig érő hajjal, + bőrtáskával emóztak le. A párom hosszú bőrkabátban, zenekaros pulóverben, szintén bakancsban volt. Neki is középen elválasztott barna haja van, ami váll alatti. Azzal a mondattal ment el mellettünk, "Nézmá itt vannak az emóék"
És ehhez mit szóltok?:/
Tök mindegy hogy egy Rocker, Metálos, Goth, akárhogyan is öltözködik, hogy van-e rajta bakancs. ,,Ki a fenét érdekel, feketében van, ez biztos hogy emo!" ...az embereknek marhára egyre megy...az emo a divat, és mindig lesz olyan ember a mindennapokban, aki hülye, szűk látókörű, és nem bír elmenni szó nélkül valaki mellett, mert szegénykének feltűnési viszketegsége van.
16/L
Az emberek hülyék, ezért.
Engem múltkor meg egy hosszított fekete bőrdzseki, nagyon sötét, de nem fekete csőfarmer, fekete deszkáscipő (mert sztem azok kényelmesek, azért hordom, nem a "divat" miatt) és fekete pulcsi miatt rockereztek le...ennyi...mondjuk ha azt nézzük erre büszke voltam :D
Amúgy milyen zene alapján nevezheti valaki magát rockernek? Mert pl én green dayt, és alvin és a mókusokat hallgatok leginkább, mégse tartom magam rockernek, mert azok azért durvábban nyomatják. Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!