Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olyan kesztyűt szeretnék...

Olyan kesztyűt szeretnék venni mint amilyen Zimány Lindának is van: bőr, ujjatlan mondhatjuk divatkesztyű. Milyen áruházban, boltban találhatok ilyet?

Figyelt kérdés

[link]

Valami hasonlóra gondolok csak nőiesebbre..

2009. jan. 18. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
amit belinkeltel szerintem egy sportkesztyu, edzesekhez szoktak hasznalni. Sportboltokban erdeklodj.
2009. jan. 18. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Ez tényleg egy sportkesztyű.

Amilyenre te gondolsz, olyan én a Primadonna-ban láttam, de biztos kapsz Amnesia, Mango, vagy Mayo Chix boltokban is!

2009. jan. 18. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha biciklizni mész ez tökéletes :P
2009. febr. 18. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:

bemész egy nagyobb ajándékboltba vagy mayo chix... én vettem már mind2 helyről, és láttam sok más helyen is.

amúgy van benne egy szív alak. olyanra gondolsz nem?

2009. okt. 9. 20:18
 5/5 anonim válasza:
Szija ! én éppen ma vettem egy olyat amire gondolsz a my 77be kivágott szív van a tetején nagyon jol néz ki és nem is volt drága .. :)
2009. nov. 19. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!