Leggings kérdésben kérnék tanácsot?
Életem első leggingsét vettem meg ma (tetszeni akarok egy srácnak :P + vettem hozzá egy szexi hosszított tunikát) eléggé vastag, béléses a leggings, de így is félek hogy hétfőn fázni fogok, nem is a suliba ott van radiátor, de útközben suliba...
Mit csináljak hogy ne fázzak útközben, gyalog? Esetleg húzzak a leggings alá harisnyát? (van itthon 70 denes testszínű harisnyám, meg vékonyabb)
És létszi adjatok tanácsot, hosszított felső + leggings + magassarkú csizma összeállításhoz milyen kabátot vegyek? Van szövetkabátom, hosszított fazonú, meg van derékig érő dzsekim. A derékig érő dzseki hülyén nézne ki a hosszított felsővel?:S (még sajna nem jutottam el odáig h télikabátot vegyek, mert tönkrement a tavalyi, majd jövő héten :/)
16/l
szövetkabát
ha hosszúszárú a csizmád akkor nem fogsz annyira fázni, bár jobb ha felveszed alá azt a harisnyát:))
amúgy meg hülyeség felvenned ilyen időben, nincs az a pasi akiért ez megérné
Rengeteg csaj jár a suliba leggingsbe/vastag harisnyába ebben az időben.
Kérdeztem az egyik évfolyamtársam aki leggingsben volt pénteken azt mondta a leggings (vastag béléses) jobb mint a sima csőnaci mer melegebb :O elképedtem nem tom igaza van-e?
Van olyan ismerősöm aki két leggingset húz egymásra, egy tavaszi vékonyabbat és egy vastagabbat. Úgy tényleg nem fázhat, de nekem csak 1 vastag téli van :S
"A derékig érő dzseki hülyén nézne ki a hosszított felsővel?:S" - AHA.
Nagyon bután nézne ki.
Szövetkabátot vegyél inkább, de a leggings alá még vegyél harisnyát, mert hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!