Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti télen a fagyban,...

Csajok! Ti télen a fagyban, hogy tudtok 10 centis vagy nagyobb magassarkúban közlekedni? Sosem értettem, hogy nem estek hasra minden méteren?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 16:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ugyan nem 10centist hordok, hanem olyan 6-7 centist, de mindig olyan cipőben megyek, amikor csúszós az út, aminek vastagabb a sarka (tűsarkúban egyébként sem tudnék járni, viszont szeretem azt, ahogy a lábam kinéz egy magasabb sarkú cipőben)...
2010. nov. 26. 23:04
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
ezt nem értem,tegnap elött az Árkádba annyira felidegesítettem magam ,hogy csak olyan cipők vannak :amik vagy:magassarkú+jó vastag a talpa,magassarkú +szar vékony talpú(de szép),és olyan aminek nincs sarka+nincs talpa(de szép)..ha csinálnának (szép és) vastag talpú ,sarknélküli cipőket(ami 30.000 ft alatt van),akkor legalább a mentőknek nem kellene olyan sokat hívni mindenhova a városba,h annyian elcsúsznak és agyrázkódásuk van...
2010. nov. 27. 08:56
 13/15 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: nekem most egy kevésbé szép,de vastagtalpú csízmám van

14/L

2010. nov. 27. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem most 1 fekete hosszúszárú lakkos csizmám van aminek kocka sarka van és 2-3 cm-nél tuti nem nagyobb. Hát hogy, h tudnak menni benne azt én se tom.(már akik tudnak) Én is láttam már olyat h csak tipeg nem tud normális tempóba sétálni és még úgyis csak csetlik-botlik benne. Én nem égetneém magam ilyennel!

L/14

2010. nov. 29. 20:04
 15/15 A kérdező kommentje:

hát én sem:S

meg most nem azért, hogy utálkozzak tényleg, de az ilyen meg is érdemli, ha törik a csontja:S

2010. nov. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!