Csajok! Ti télen a fagyban, hogy tudtok 10 centis vagy nagyobb magassarkúban közlekedni? Sosem értettem, hogy nem estek hasra minden méteren?
hát ez az, nem azért, hogy bántsam őket, de tipegnek benne mint a tojó galambok, és imádkoznak, hogy ne essenek hasra.
És sokan azt hiszik hú de szépen megy benne, közben meg ha látná magát még lehet ő is nevetne:S
én nem merném bevállalni:P
Hát én magassarkúban még nem nagyon tudok menni XD mert nem erőltetem annyira XD Inkább ilyen csizmát húzok,hogy egy picit magasabb legyek :D mert 150cm vagyok:S XD
És legalább ebbe tudok menni XD 15/L
ma 17:13
Nem ázik le! Olyat használok, ami nem kész sebtapasz, hanem ilyen textil rögzítőtapasz. Henger alakú, kb 2,5 cm vastag. Levágok belőle egy 5 centit, ráragasztom, és nem jön le róla, csak a textil nagyon gyűjti a koszt, úgyhogy nem tanácsos a lakásban mászkálni így.
Egyébként minél régebbi, annál tapadósabb. Volt egy kb 7 éves guriga, az úgy ragadt, hogy le sem lehetett szedni.
igen tudom, a lukoplastot használod!:)
előző válaszolónak üzenném, hogy ne búsuljon, hogy 150cm magas, én 153 vagyok de 22éves, te még nőhetsz!:)
de az alacsonyságom ellenére én maradok télen a lapos talpaknál:P biztos ami tuti:P
bár hozzá tenném, én tavasszal sem bírnám el a 12centi körüli cipőket. 6cm a max:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!