Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti télen a fagyban,...

Csajok! Ti télen a fagyban, hogy tudtok 10 centis vagy nagyobb magassarkúban közlekedni? Sosem értettem, hogy nem estek hasra minden méteren?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 16:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
én lapostalpúban is minden méteren hasra esek, ugyhogy néha már ugyérzem tökmindegy... nem nekem való a csúszós talaj...
2010. nov. 26. 16:18
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
nézd meg a legtöbbet hogyan megy benne, mint aki besz@rt..persze van aki szépen megy benne de nem sokan...10centis sarok nem a jégre való..kívánok ezeknek jó pár lábtörést..megérdemlik.... :
2010. nov. 26. 16:18
 3/15 A kérdező kommentje:

hát ez az, nem azért, hogy bántsam őket, de tipegnek benne mint a tojó galambok, és imádkoznak, hogy ne essenek hasra.

És sokan azt hiszik hú de szépen megy benne, közben meg ha látná magát még lehet ő is nevetne:S

én nem merném bevállalni:P

2010. nov. 26. 16:21
 4/15 anonim ***** válasza:
10 centis cipőt nem hordok, de azért egy 6-7 centi még belefér. A megoldás az, hogy sebtapaszt ragasztok az aljára. Nem csúszik, és ha nem járok idétlenül, vagy nem lóbálom a lábam, akkor nem látszik. Persze ónos eső esetén nem veszem fel (sőt! akkor még a "cipőre zokni" kombótól sem riadok vissza:))
2010. nov. 26. 17:13
 5/15 A kérdező kommentje:
ötletes:) de a sebtapasz nem ázik le róla?
2010. nov. 26. 17:15
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát én magassarkúban még nem nagyon tudok menni XD mert nem erőltetem annyira XD Inkább ilyen csizmát húzok,hogy egy picit magasabb legyek :D mert 150cm vagyok:S XD

[link]

És legalább ebbe tudok menni XD 15/L

2010. nov. 26. 19:30
 7/15 anonim ***** válasza:

ma 17:13

Nem ázik le! Olyat használok, ami nem kész sebtapasz, hanem ilyen textil rögzítőtapasz. Henger alakú, kb 2,5 cm vastag. Levágok belőle egy 5 centit, ráragasztom, és nem jön le róla, csak a textil nagyon gyűjti a koszt, úgyhogy nem tanácsos a lakásban mászkálni így.

Egyébként minél régebbi, annál tapadósabb. Volt egy kb 7 éves guriga, az úgy ragadt, hogy le sem lehetett szedni.

2010. nov. 26. 19:36
 8/15 A kérdező kommentje:

igen tudom, a lukoplastot használod!:)

előző válaszolónak üzenném, hogy ne búsuljon, hogy 150cm magas, én 153 vagyok de 22éves, te még nőhetsz!:)

de az alacsonyságom ellenére én maradok télen a lapos talpaknál:P biztos ami tuti:P

bár hozzá tenném, én tavasszal sem bírnám el a 12centi körüli cipőket. 6cm a max:P

2010. nov. 26. 19:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Korcsolyát má próbáltad?**
2010. nov. 26. 22:17
 10/15 A kérdező kommentje:
igen próbáltam:D
2010. nov. 26. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!