Miért bámulnak meg úgy az emberek, ha usánkában vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy miért néznek rám hülyén, és miért mosolyognak össze a hátam mögött, ha usánka van rajtam. Sokat biciklizem, és ha fázós a fülem, akkor miért ne viselném? Szerintem divatos is. Nem értem hogy mi olyan extrém rajta... Bezzeg külföldön nem viselkednek így az emberek!2010. nov. 25. 16:00
11/21 anonim válasza:
mennyi szegedi! :D
nemtom, sztem pesten is megbámulnának. és külföldön tényleg nem. :S
12/21 anonim válasza:
Tényleg egybegyűltünk szegediek. :D
Na most már, ha látok valakit bicajjal és usánkával, akkor tudni fogom, hogy van rá esély, hogy te leszel az. :D
14/21 anonim válasza:
Ja, pl. Angliában akármiben járkálhatsz nem fognak hülyének nézni, ez itthon nagyon hiányzik.
15/21 anonim válasza:
Hiányzik, hogy ha hülyén nézel ki, ne nézzenek hülyének? Látjátok, EZT hívják túlzásba vitt liberalizmusnak.
16/21 A kérdező kommentje:
A rókusi templomnál??? XD Van rá esély... :)
2010. nov. 25. 19:40
17/21 anonim válasza:
Én azért nézem meg, mert nagyon tetszik, főleg az a nagy szőrmés.:)
18/21 anonim válasza:
én vettem ma usánkát, nekem nagyon jól áll. meleg, kényelmes. szerintem azért nem tetszik sokaknak, mert ha vki túl nagyot vesz magának, az tényleg bután áll, túl hivalkodó. míg egy kisebb, ami kb olyan mint egy sapka fülvédővel, az teljesen jól néz ki. itt van két példa: testhezálló: [link]
nagy: [link]
férfiakról beszéltem, csajoknak szerintem bármilyen jól áll.
19/21 anonim válasza:
Mert HÜLYÉK !!! Az Usanka jó cucc, főleg, ha teljesen szőr az egész.
20/21 A kérdező kommentje:
Jó ám! Viseljétek, mert hideg van! Brrrrr... :)
2010. dec. 1. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!