Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak engem idegesít, hogy...

Csak engem idegesít, hogy mindenki ennyire egyedi akar lenni?

Figyelt kérdés
Mi értelme? A többség csak szánalmas próbálkozások, amik se nem egyediek, se nem ízlésesek, se nem szépek. Én nem vagyok egyedi, de annyira nem is akarok az lenni. Meg elvégre ugye nem a ruha teszi az embert
2010. nov. 23. 12:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:01

Bocs, 13 éves korom óta szeretem Tolkien apó műveit, és gondoltam ez érthető hasonlat lesz a többség számára, nem kell a kioktatás...

Mindegy.

2010. nov. 23. 14:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Nyissunk egy Tolkien topicot, lol.

Amúgy pl. a noldák tényleg világosabb tónusokkal rendelkező tündék...tehát nem tudom mi a gond.:D

2010. nov. 23. 14:09
 13/19 anonim ***** válasza:
foglalkozz a saját dolgoddal!
2010. nov. 23. 14:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Akkor ezekszerint félreérhetően írtam ki. Aki egyedi az úgy sem azt hangoztatja szerintem, hogy néééézdmár de egyedi vagyok :S

Meg most, ha annyira egyedi akar lenni, annak mi értelme? Aztán meg sírnak, hogy így meg úgy néznek ki, és nem fogadja be őket a társadalom.

2010. nov. 23. 14:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem szántam, senkinek a kioktatást, a kérdezőnek írtam, a válaszod nem is láttam még, mikor elküldtem a sajátom.

De az utolsónak nincs igaza. Maga Tolkien írta a leveleiben, és a HoME kötetekben is többször észrevehető, de talán még a Szilmarillokban is szerepel: a noldák magasak, izmosak, többnyire fekete hajúak, szürke szeműek. Minden tündének szürke szeme van. A vörös haj gyakori még a noldák körében, ritkán barna és ezüst is előfordul. Galadriel a kivétel kb. a fekete haj alól, ő nolda létére szőke. A vanyák szőkék szinte minden esetben, ha jól tudom, nem ismert kivétel. A telerek és a vanyák is vékonyabbak, karcsúbbak, a telerek alacsonyabbak mind a noldáknál, mint a vanyáknál. Fekete vagy ezüst haj jellemző, néha akár világosbarna bőr is előfordulhatott (egyébként a fehér bőr jellemző a tündékre). A sindák és a nandák főleg a telerek leszármazottai, így az előbb említett tulajdonságok jellemzőek rájuk.

Egyébként kérdező: aki EGYEDI vagy EXTRÉM vagy EGYÉNISÉG nem sír azon, hogy nem fogadják be! Engem sem érdekel, milyen fejjel néznek rám, azért, mert a régi divatokért rajongok. És sosem hallottam még egy embertől sem, aki a szívét-lelkét beleadja a ruhái elkészítésébe/összeválogatásába, hogy JAJJJ kiközösítenek, mert vállalják a következményeit annak, hogy "mások".Plusz az ilyen emberek nem is kíváncsiak mások véleményére, és nem is keresik a finnyáskodó átlagemberek társaságát, csak olyanokért, akik képesek megérteni őket. Senki nem sír afelett, hogy pl. a suli plázacicái kiközösítik, mert ő éppen goth. AKi meg igen, az nem más, mint egy nagy pózer.

2010. nov. 23. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, TÖKÉLETESEN átérzem, amit mondani akarsz, és igen, engem is rohadtul idegesít. Pedig még nő sem vagyok. Amikor valaki az saját stílusáról meg egyediségéről kezd el beszélni, az karistol a fejemben valamit. Eleve milyen ember az, aki azért öltözik fel, hogy egyéni legyen, és büszkén vállalja. Beteg, szánalmas, és a korunk rákfenéje.
2010. nov. 23. 15:15
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Arra már gondoltatok, hogy esetleg így érzi jól magát? Csak tudnám, manapság mért akkora divat a mások öltözködése iránti intolerancia.
2010. nov. 23. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Én meg nem fogok beolvadni a tömegbe. Utálom azt az érzést, hogy 6 ugyanolyan közül nem lehet megkülönböztetni...

Nem vagyok egyedi, csak önmagam vagyok...

2010. nov. 23. 16:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Kifejezetten idegesít, ha másnak is olyan holmija van amilyen nekem, és elborzadok, ha olyan dolgokat kellene hordanom amit mindenki más is. most például a munkahelyemen egyen póló van, kegyetlen szarul áll, így valamivel mindenképpen fel kell dobnom, hogy önmagam lehessek. Másképpen gondolkodom, és ezért másképpen is öltözködöm mint az átlag, ez számomra fontos, az énem részét képei. Eredetileg minden ember önálló személyiség, önálló gondolatokkal, akkor mért ne lehetne saját külön csak rá jellemző öltözködési módja, ha adottak a lehetőségek. És, hogy más mit mond, arról meg magasról teszek.
2010. nov. 24. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!