Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gondolják az emberek,...

Miért gondolják az emberek, hogy a gothic csak egy múló szeszély?

Figyelt kérdés
Minden olyan kérdésnél, ahol a goth stílus van a középpontban, ott legalább egy ember írta azt, hogy "biztosan kinövik". Nem értem. Olyan nehéz lenne elhinni, hogy valaki goth a 20. életéve fölött is?
2009. jan. 13. 20:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Láttam már, sőt 56 éves Manson rajongót is :P
2009. júl. 28. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert sokan, főleg, akik nem ismerik ezeket a szubkultúrákat, azt gondolják, hogy csak egy divathóbort, ami addig tart, amíg az illető meg nem unja. Ez sokszor így van, főleg azok között, akik tényleg csak divatból csinálják. A goth stílus általában pont nem ilyen, egy jó goth annak "születik", és nem növi ki. De ez más stílusoknál is így van. Aki tényleg egy szubkultúrának él, az nem növi ki, max egy idő után elhagyja a külső jegyeket, hogy megfeleljen a társadalomnak, de van, aki nem.
2009. júl. 29. 20:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért? Azért, mert birkatársadalomban élünk! Sajnos. Én mindenesetre egyáltalán nem finomítottam az öltözködésemen, pedig kántor vagyok és templomban dolgozom. A pap rendes. Azt mondta, hogy őt ez nem érdekli és ha úgy döntök, hogy ezután fűszoknyában és hawaii ingben megyek oda, azon sem lepődik meg, mert már elég sok mindent látott az életben. De én sosem fogok úgy öltözni és ezt ő is tudja. Amúgy sem akarok megfelelni a társadalomnak. Ja, és még egy észrevétel: az emberek igen nagy része hihetetlenül igénytelenül. Néha szinte felfordul a gyomrom attól, amit egyes nőtársaim felvesznek. És igen, vannak idős gothok. Én már láttam idős Goth bácsit és nénit; kézenfogva mentek. Aranyosak voltak. Sőt, láttam Goth kisbabát is. Egyszerűen édi volt! Ennyit arról, hogy korfüggő-e. Egyáltalán nem az! Úgyhogy bátran harcolni!
2010. júl. 11. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Javítok: igénytelenül=igénytelen
2010. júl. 11. 17:15
 15/15 anonim válasza:

"én azt nem értem, hogy miért hívnak minden pózört gótnak. Akik csak feketebe öltöznek, és nagyon játszák az agyukat.

Én is gót vagyok, ez régebben a ruházatomon is meglátszott, egy olyan 5-6 éve, amikor még nem volt "divat", azóta az öltözködésem változott, de belül ugyanaz vagyok, ugyanazokat a zenéket hallgatom, ugyanazokat olvasom.

De aki nem érzi át, nem érti igazán, csak divatból, pózörségből gót, az igenis "kinövi". Ennyi az egész."

Valaki mondja már meg nekem ki az igazi got és ki a divat? az nem válasz h aki komolyan gondolja meg aki nem divat... továbbá milyen az a got életérzés? erre is igazán kíváncsi vagyok... mert pl egy pank vagy egy hippiről lehet tudni ugye h mit gondol mit érez mi a célja... de én még gotot nem hallottam h elmagyarázta volna beszélnek valami érzésről ami tulajdonképpen nincs is nem tudják nekem leírni elmondani ehhez kérnék segítséget tulképpen mi az a got?

2012. ápr. 16. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!