Miért gondolják az emberek, hogy a gothic csak egy múló szeszély?
"én azt nem értem, hogy miért hívnak minden pózört gótnak. Akik csak feketebe öltöznek, és nagyon játszák az agyukat.
Én is gót vagyok, ez régebben a ruházatomon is meglátszott, egy olyan 5-6 éve, amikor még nem volt "divat", azóta az öltözködésem változott, de belül ugyanaz vagyok, ugyanazokat a zenéket hallgatom, ugyanazokat olvasom.
De aki nem érzi át, nem érti igazán, csak divatból, pózörségből gót, az igenis "kinövi". Ennyi az egész."
Valaki mondja már meg nekem ki az igazi got és ki a divat? az nem válasz h aki komolyan gondolja meg aki nem divat... továbbá milyen az a got életérzés? erre is igazán kíváncsi vagyok... mert pl egy pank vagy egy hippiről lehet tudni ugye h mit gondol mit érez mi a célja... de én még gotot nem hallottam h elmagyarázta volna beszélnek valami érzésről ami tulajdonképpen nincs is nem tudják nekem leírni elmondani ehhez kérnék segítséget tulképpen mi az a got?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!