Miért gondolják azt egyes tizenévesek, hogy felnőttek?
Nem tudom, de ez nem csak a gyerek hibája, nagyrészt hibás a szülő is. Érdekes, én miért nem néztem ki ribinek már 14évesen? Mert nem úgy nevelt édesanyám, és eszem ágában nem volt olyan ruhát felvenni, tudtam hol a helyem.
Felnőttem, most sem hordok pl. olyan cipőket, mint amilyet ma tett fel egy kislány ide. Gondolom te is azért tetted fel a kérdésedet.:)
A legdühítőbb meg, ahogy rázzák magukat az utcán, érted...pl. átengedem őket a zebrán, és akkor mínusz kettővel totyognak át, illegetik magukat. Fúú olyankor szívesen gázt adnék és beijeszteném őket:D:D
22N
Teljesen természetes. Ennyi idősen mindenki azt hiszi magáról, hogy mindent tud és az ő seggéből süt a nap.
Én is 13 évesen már azt gondoltam magamról, hogy kész nő vagyok.
39
Igen, ezért tettem fel a kérdést! :)
Hát nem tudom, én 13 évesen még fára másztam meg ilyenek... nem hittem magamról, hogy kész nő vagyok, ahogy a környezetemben a velem egykorúak sem hitték. Amikor gyereknek kellett lennem, gyerek voltam. Ezek a szegény kislányok meg kimaradnak a gyerekkorból. Elég szomorú, hogy a szülők nem figyelnek rájuk (hozzá tenném, hogy az én szüleim is dolgoztak, mégis figyeltek rám és a jóra neveltek), meg persze a médiának is elég nagy szerepe van.
Nekem vannak olyan osztálytársaim, akikre illenek e leírtak (rám szerencsére nem), egyszer megkérdeztem az egyiktől hogy miért öltözködik így?Erre azt válaszolta hogy így menő vagyok meg tettszem a fiúknak.Könyörgöm 12 évesen? Szerintem ez nem menő hanem szánalmas ahogy így tálcán kínálja fel magát a fiúknak...
12L
13 évesen én sportoltam ezerrel,táncoltam,kéziztem,kosaraztam is...állati jó volt mindezt a barátnőimmel.edzések után legtöbbször átmentünk valamelyikünkhöz és megírtuk a házit,meséket néztünk,nyáron fagyiztunk,télen forrócsokiztunk.eszünkbe nem jutott volna kurvät játszani miniszoknyában,magassarkúban meg vakolattal a pofánkon diszkóba riszálni a semminket.
én is fiatal vagyok még mindig,19leszek,azóta persze nőiesedtem,érdekelnek a fiúk,csinosan öltözködöm...DE 19évesen meghökkenek egyes ruha darabokon amiket 13-14éves kislányok linkelgetnek hogy jó-e meg felvehetik-e.
13évesen tök alaktalan gyerektestre mi a fenének vesznek fel pushup melltartót,miniszoknyát és magassarkút?annyira nevetségesek.nincs mit kitenniük,csak csetlenek-botlanak...rosszul vagyok tőlük.
a szülők meg akik ezt hagyják szégyellhetik magukat alaposan...aztán majd sírnak hogy pár év múlva már a fél város/falu átment a drága kicsi lányukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!