Miért gondolják azt egyes tizenévesek, hogy felnőttek?
én vagyok a ,,felháborodott 16 éves´´
leírtátok, hogy mi nem való nekünk.így már kicsit nehéz eldönteni,hogy mit kéne hordanom.ezért tettem fel egy kérdést,kérlek válaszoljatok : http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Én azt nem értem, hogy ilyenekkel a kedves kérdező miért foglalkozik. Úgysem tudod megváltoztatni az egész világ tinijeit. Ha van gyereked, akkor őt, ha nincs, akkor a közeli családtagjaidnak mond el erről a véleményedet és próbálj rájuk hatni. Amúgy én sem sminkeltem magam szinte soha. A ruháim pedig azok voltak, amikre tellett a két öcsém mellett, ugyanis anyu egyedül nevelt minket. Ha a mostani tinikre nézek látom, hogy tényleg "elk*rvásodtak", de úgy vagyok vele, hogy lesz@rom. Ezek, ha annyi idősek lesznek, mint most én már kiégnek, én meg még csak most kezdtem igazán élni!
20/L
Hogy lenne már gyerek, könyörgöm?! Zavarba vagytok a fogalmakkal édeskéim! Nektek nem volt anno egyészségtanotok, ahol a életszakaszokat tanultátok volna?!
"A gyerek vagy gyermek olyan fiatal fiút vagy lányt jelent, aki még nem érte el a pubertáskort."
És tizenévesen igenis tinédzserek, nem gyerekek, nem ugyanaz a kettő.
Igen, vannak akik elk*vásodtak, de nem a szülő feladata lenne, hogy nevelje azt a gyereket? Hogy megtanítsa neki, mit illik és mit nem? Hogy foglalkozzon vele, és ne diszkóba menjen 13 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!