Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen volt...

Szerintetek milyen volt tegnap Ördög Nóra ruhája?

Figyelt kérdés
Nekem is van egy nagyon hasonló, kaptam, de sose vettem fel, azt hittem gáz már az ilyen félújjas, flitteres. Szerintetek fel lehet venni?
2010. nov. 21. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem nagyon szép volt az a ruha-persze nem utcára :)-, csak az a csizma volt nagyon gáz hozzá, ami volt rajta, nem passzolt hozzá sem stílusban, sem színben.
2010. nov. 21. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon rosszul állt rajta. Annyira lefogyott és most nagyon gebe ez a ruha pedig még csak passzos sem volt, úgy állt rajta,mintha kinyúlt volna..és az a csizma!! Jesszusom..miért nem lehet ehhez egy divatos magassarkút felvenni?? Talán takargat valamit egyébként, mert már sokadszor csak csizma van rajta.
2010. nov. 21. 15:54
 3/5 A kérdező kommentje:
az enyém feszülősebb és hát én se vagyok olyan vékony mint ő, barna vagy fekete magassarkúval képzeltem el
2010. nov. 21. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért nem vesz fel magassarkút,mert akkor Balázsnál nagyobb lenne.:-) A tegnapi ruhája nekem tetszett,jól állt rajta,csak az a csizma hozzá valami borzalom volt.
2010. nov. 21. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
tetszett a ruha, meg a csizma is, de együtt nem nagyon. ehhez a ruhához egy bőrcsizmát vagy leginkább egy bronzos-barnás magas sarkút tudok elképzelni. a csizma meg szerintem tökjó utcára, hétköznapokra, farmerrel-pulcsival, cicanadrággal...
2010. nov. 21. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!