Szerintetek cigányos az ha valaki túlzottan arany ékszereket hord?
"ízléstelen???Kiváncsi lennék lenne-e pénzed 100ezres póthajra és 150ezres fülbevalóra.De ez csak 2 példa a sok közül!"
Nem, nincs pénzem sem 100ezres póthajra (megjegyzem, sokkal olcsóbbra sem), mint ahogy 150ezres fülbevalóra sem.
Viszont kaptam az élettől ajándékba valamit, teljesen ingyen, és amivel többre megyek, mint te a fuxaiddal: úgy hívják, hogy jó ízlés.
kristen87 köszi a választ:) aranyos vagy...!!!
Jah és a többi válaszolónak annyi ,hogy attól,hogy tetoválva van a szemöldököm még ugyanúgy szedni kell mivel az igazi szmöldököm is megvan(annyi h a tetoválás ívet ad neki és formát)
Köszi a válaszokat
utolso válaszoló:
van fehér arayam de nem tetszik!
"Kiváncsi lennék lenne-e pénzed 100ezres póthajra és 150ezres fülbevalóra.De ez csak 2 példa a sok közül!"
Ezek után képtelen vagyok pozitívat írni... Egyébként igen, cigányos. Bár van egy ismerősöm, aki nem cigány, és ilyeneket hord, de számomra iszonyatosan taszító.
Dr. Mike válasza:
A következő okai lehetnek a túlzott ékszer és implantátum mániának:
- túlzott exhibicionizmus
- kisebbségi komplexus (faji okok, nem fogadod el magad stb)
- személyiségbeli problémák
Minden nőben ott van, hogy szeretetre méltóvá akar válni. A legtöbben sokat bedobnak azért, hogy ez vizuálisan is sikerüljön, mert ugyebár az felkelti a férfiak figyelmét. De az ízlés nem pénz kérdése, és sokan nem ismerik a határokat. Számomra kifejezetten taszító amikor egy nő túl sok ékszert hord, mert ezzel olyasmit sugall magáról amitől én teljes mértékben elhatárolódok. A férfiak meg arra gondolnak, hogy mekkora ..... vagy, akit csak anyagi és vagy szexuális érdekek mozgatnak.
Ennek alapján megvan a motiváció. Szerinted milyen férfiak hajtanak az ilyen nőkre?
Ne értsd félre én nem ismerlek így eszembe sincs megítélni téged. Ez is csak amolyan általánosítás, de azért gyakran igen pontos képet ad az illető hölgyről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!