Szerintetek cigányos az ha valaki túlzottan arany ékszereket hord?
Az mert gondolom nem kis ékszerekről van szó, azokat meg felesleges eltakarni mert akkor minek hordanád?
Mi annak idején sok cigányk*rvát meg a hapsiját levertük a sok aranyért. Volt annyi vastag láncunk hogy horgonyozni lehetett volna velük
28/F
de én nem vagyok cigány:) elnézést...Csak egyszerüen szeretem az arany ékszereket!
És mit gondoltok??a póthaj és a tetovált szemöldök nem tesz még rá pár lapáttal???(szőke hajam van)
A tetovál szemöldököm világos barna:) szóval nem az a csúnya zöldes-fekete...hanem igényes!!!
A póthajamról meg annyit hogy nem látszik hogy nem az enyém:)
Hétköznap, 21:00, Travel&Living, What not to wear - Mit ne vegyél fel?
Nézd meg, a hozzád hasonlóan ízléstelen, stílustalan nőket változtatják elegáns, kifinomult hölgyekké.
ízléstelen???Kiváncsi lennék lenne-e pénzed 100ezres póthajra és 150ezres fülbevalóra.De ez csak 2 példa a sok közül!
Tudom,hogy kicsit sok vagyok(kinézeileg) de nem kéne sértegetni senkit se ilyen szavakkal,hogy "izléstelen" !!!
Finoman is lehet közölni azt ha nem tetszik valami!
Igen,cigányos!
Amit leírtál magadról,póthaj,tetovált szemöldök,aranyláncok,NAGY fülbevalók,akkor gondolom kivágott felsők+magassarkúk is:)
Őszinte leszek:minden ember ha így öltözöl azt gondolja rólad hogy "ribanc qva".Ha sötét a bőröd akkor a cigányt is elé rakják.Bocsi de én is ezt gondolnám.
Te lány, az ízlés nem a pénzen múlik!
Lehet hogy más tized ennyiből ízlésesebb - pl. nem rak fel béna műhajat, hanem megnöveszti a sajátját, nem lusta és igénytelen annyira, hogy kiszedje a szemöldökét, és inkább tetováltat helyette...
Az arany ékszerek tényleg cigusosak, de hát ha neked ez tetszik, egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!