Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek cigányos az ha...

Szerintetek cigányos az ha valaki túlzottan arany ékszereket hord?

Figyelt kérdés
pl.arany nagy karika fülbevaló,vastag arany lánc és hozzá erőteljes simnk,tetovált szemöldök!!!hozzá póthaj!
2010. nov. 18. 19:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"ízléstelen???Kiváncsi lennék lenne-e pénzed 100ezres póthajra és 150ezres fülbevalóra.De ez csak 2 példa a sok közül!"=> Már bocs, de hol itt az összefüggés?

Amúgy az eddigi kommentjeidből ítélve nem úgy tűnik, hogy érdekel más véleménye, akkor minek tetted fel a kérdést?...

2010. nov. 18. 23:22
 12/25 anonim ***** válasza:
Az ílés nem pénz kérdése. És nem feltétlen cigányos, de hogy túl sok, és plázacicás, az biztos-főleg a sok ékszer (a kevesebb néha több) meg a póthaj meg a tetovált szemöldök (attól, hogy szőkéhez nem fekete, attól még a tetovált szemöldök igénytelen, és kész, mert nem természetes..).
2010. nov. 18. 23:53
 13/25 anonim ***** válasza:
21%
hm.érdekesek vagytok ti emberek.Pont ma láttam 2 ilyen csajt.Hosszú szőke haj,barna tetovált szemöldök és sok fux,formás idomok,szoli barnaság.A pasiknak csak úgy csorgott a nyáluk.Ha nem látszik,h mű a haja akkor mi gáz van benne?A tetovált szemöldök pedig sztem nem gáz.Ma már olyan szépen megtudják csinálni h meg sem mondod h tetoválva van.Nem hinném,h azért van tetoválva a szemöldöke mert lusta kiszedni,1xűen meg tudja fizetni h ne kelljen mindig csipeszelni.A hajra is hasonlóan tudok reagálni.Csak irígyek vagytok.Ilyen nők vannak a tv-ben meg felnőtt filmekben,akkor bezzeg tetszik..habár sztem irígy mindenáron kritizáló nők válaszoltak neked...
2010. nov. 19. 00:18
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj utolsó a diszkósoknak meg hasonlóknak nyilván tetszik, de azért ne vegyünk már mindenkit egy kalap alá! Nem vagyok irigy semmilyen műhajra, van nekem hátközépig érő igazi, és a szemöldököm is szépen kiszedem, mert a tetoválás szerintem igen is ronda! Ahogy a műköröm, szoli, póthaj, szájfeltöltés, mellplasztika, stb. mű dolgok is!

Tudom, nagyon meglepő, hogy nem mindenki szereti a mű nőket (kérdező, most nem feltétlen rólad van szó, ne vedd magadra), de csak azért, mert a diszkóban ez a menő, a normális, átlagos emberek még továbbra is a normális/átlagos lányokat preferálják. Ahogy a rockerek a rockereket, a rapperek a rappereket, az emósok az emósokat és így tovább. De egyik másik "szubkultúra", vagy átlagos emberi lény sem érez különösebb vonzalmat a szolibarna szőke fekete tetovált szemöldökű leányzók iránt...

Most ennyi erővel, mert mindenkinek majd' kiesik a szeme, ha fűző van rajtam és 55 centis a derekam, megállapíthatom, hogy mindenkinek a fűzős/gótikus lányok jönnek be? Ugye, hogy nem...

2010. nov. 19. 00:33
 15/25 anonim ***** válasza:
nem vettem senkit egy kalap alá.Mellesleg h jön ide a diszkós stílus??na mindegy.Én pl. rocker vok és engem is megnéznek,ezek szerint téged is, nade az olyanokat is mint a kérdező.Ha neki tetszik,és elégedett magával és ezt ki is mutatja,akkor miért ne?Amúgy említette,h barnára van tetoválva a szemöldöke.Ami nem gáz,hacsak nem a katika néni 10 éve gyártott szemöldökét vesszük alapul.Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban ha így öltözködik és a cigányos nem feltétlen abban nyílvánul meg h fuxokat hordanak.Ne feledkezzünk meg a rózsás,neonszínű csodaruháikról sem:)na,akkor már cigányos lenne..
2010. nov. 19. 00:44
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Direkt odaírtam, hogy nem a kérdezőre gondoltam, mert valóban nem írt ilyen extra infókat.

Az általad említett nőtípusra írtam, márpedig a szolizott-szőke-tetováltszemöldök kombó ált. a diszkósok köreiben a nyerő:)

Számomra a vastag aranylánc + karika fülbevaló cigányos, ennyi. Más szerint meg biztos az én cuccaim a bénák, de hát most nem ez a kérdés:D

2010. nov. 19. 00:51
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"ízléstelen???Kiváncsi lennék lenne-e pénzed 100ezres póthajra és 150ezres fülbevalóra.De ez csak 2 példa a sok közül!"

(Tudom, hogy ezt egy másik válaszolónak írtad, de muszáj vagyok írni). Nekem pl. lenne pénzem ilyen "sz*rokra" csak nem veszem meg mert a 150 ezres arany fülbevaló, egyértelműen, nagy és otromba, azaz cigányos, ehelyett inkább swarovskit veszek, mert az szép, szolid és nőies. 100 ezres póthajra meg szerencsére nincs szükségem, mert gyönyörű dús, derékig érő hajam van amit mindenki irigyel (túlzás nélkül).

És a póthaj bárhogy is van feltéve látszik!!! Még a külföldi sztároknál is ki lehet szúrni, hogy póthaja van, pedig az nem 100ezer forint hanem tegyél utána még egy 0-át forintba kerül kb. :P

"Finoman is lehet közölni azt ha nem tetszik valami!"

Akkor te is közölhetnéd finomabban a mondanivalódat. Felvágsz itt, hogy neked van ennyi meg annyi pénzed és lenézed a másikat, mert neki nincs. Gondolkozz mielőtt beszélsz (írsz).

2010. nov. 19. 08:34
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha szép a vendéghajad, és a szemöldöktetoválásodat sem rontották el, akkor abban nincs semmi gáz. Sőt, nagyon is jól tud kinézni. De a sok fuksz tényleg cigányos. Amúgy tényleg nagyon lenéző volt a beszólásod...
2010. nov. 19. 12:08
 19/25 anonim ***** válasza:
61%

Én most a kérdésre válaszolok:

KÉRDÉS:

Szerintetek cigányos az ha valaki túlzottan arany ékszereket hord?

pl.arany nagy karika fülbevaló,vastag arany lánc és hozzá erőteljes simnk,tetovált szemöldök!!!hozzá póthaj!

Igen, az.

2010. nov. 19. 13:28
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát eléggé czigányos, igen. :D Ha ennyi pénzed van, vegyél inkább fehéraranyat, sokkalszebb vagy egy márkás táskát :'DD
2010. nov. 19. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!