Szerintetek cigányos az ha valaki túlzottan arany ékszereket hord?
"ízléstelen???Kiváncsi lennék lenne-e pénzed 100ezres póthajra és 150ezres fülbevalóra.De ez csak 2 példa a sok közül!"=> Már bocs, de hol itt az összefüggés?
Amúgy az eddigi kommentjeidből ítélve nem úgy tűnik, hogy érdekel más véleménye, akkor minek tetted fel a kérdést?...
Figyelj utolsó a diszkósoknak meg hasonlóknak nyilván tetszik, de azért ne vegyünk már mindenkit egy kalap alá! Nem vagyok irigy semmilyen műhajra, van nekem hátközépig érő igazi, és a szemöldököm is szépen kiszedem, mert a tetoválás szerintem igen is ronda! Ahogy a műköröm, szoli, póthaj, szájfeltöltés, mellplasztika, stb. mű dolgok is!
Tudom, nagyon meglepő, hogy nem mindenki szereti a mű nőket (kérdező, most nem feltétlen rólad van szó, ne vedd magadra), de csak azért, mert a diszkóban ez a menő, a normális, átlagos emberek még továbbra is a normális/átlagos lányokat preferálják. Ahogy a rockerek a rockereket, a rapperek a rappereket, az emósok az emósokat és így tovább. De egyik másik "szubkultúra", vagy átlagos emberi lény sem érez különösebb vonzalmat a szolibarna szőke fekete tetovált szemöldökű leányzók iránt...
Most ennyi erővel, mert mindenkinek majd' kiesik a szeme, ha fűző van rajtam és 55 centis a derekam, megállapíthatom, hogy mindenkinek a fűzős/gótikus lányok jönnek be? Ugye, hogy nem...
Direkt odaírtam, hogy nem a kérdezőre gondoltam, mert valóban nem írt ilyen extra infókat.
Az általad említett nőtípusra írtam, márpedig a szolizott-szőke-tetováltszemöldök kombó ált. a diszkósok köreiben a nyerő:)
Számomra a vastag aranylánc + karika fülbevaló cigányos, ennyi. Más szerint meg biztos az én cuccaim a bénák, de hát most nem ez a kérdés:D
"ízléstelen???Kiváncsi lennék lenne-e pénzed 100ezres póthajra és 150ezres fülbevalóra.De ez csak 2 példa a sok közül!"
(Tudom, hogy ezt egy másik válaszolónak írtad, de muszáj vagyok írni). Nekem pl. lenne pénzem ilyen "sz*rokra" csak nem veszem meg mert a 150 ezres arany fülbevaló, egyértelműen, nagy és otromba, azaz cigányos, ehelyett inkább swarovskit veszek, mert az szép, szolid és nőies. 100 ezres póthajra meg szerencsére nincs szükségem, mert gyönyörű dús, derékig érő hajam van amit mindenki irigyel (túlzás nélkül).
És a póthaj bárhogy is van feltéve látszik!!! Még a külföldi sztároknál is ki lehet szúrni, hogy póthaja van, pedig az nem 100ezer forint hanem tegyél utána még egy 0-át forintba kerül kb. :P
"Finoman is lehet közölni azt ha nem tetszik valami!"
Akkor te is közölhetnéd finomabban a mondanivalódat. Felvágsz itt, hogy neked van ennyi meg annyi pénzed és lenézed a másikat, mert neki nincs. Gondolkozz mielőtt beszélsz (írsz).
Én most a kérdésre válaszolok:
KÉRDÉS:
Szerintetek cigányos az ha valaki túlzottan arany ékszereket hord?
pl.arany nagy karika fülbevaló,vastag arany lánc és hozzá erőteljes simnk,tetovált szemöldök!!!hozzá póthaj!
Igen, az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!