Csajok, deszkás stílusról vélemény?
dc, vans, etnies, emerica, volcom, fox, monster, zoo york, fallen, fishbone, element, nike, converse stb...
fullcap, beanie, siltes beanie, övtatyó, deszkáscipő, laza farmer ( nem feszülős de nem is bő ), mintás pólók, fejhallgató, vasalt hosszú vagy zselézett rövid haj..
nem uncsi ez még? nem fog kimenni a közeljövőben a divatból? csak mert ha már eltűnni látszik, inkább tartalékolom a pénzem a következő hülye divatra.. :D
főképp fiatalabb csajok válaszát várom :)
14f
18:10... A számból vetted ki a szót. :)
Amúgy, lehet, hogy külsőre tetszenének, de annyira fenn hordják az orrukat, akiket ismerek, hogy az elképesztő, sőt, irritáló. Nekem nem tetszik. :)
19:11
egy évig ezt csináltam.
nem jött be.
minek küzdjek tovább? :)
nem uncsi. :)
enis igy oltozkodom. :D xdd
13 L
Ááá az ilyen nagyon tetszik.*-*
Azért egy dolgot tisztázzunk: a deszkás stílus nem (csak) egy öltözködési stílus. Attól deszkás vki, hogy deszkázik..Írta valaki, hogy ő is deszkás cipőt hord, de ez édeskevéd ahhoz, hogy deszkás legyél..Bátyámnak is van deszkás beütésű Puma cipője, ettől nem lesz az. (És örülök neki.) Hú milyen sokszor írtam le hogy deszkás. :D
Első voltam.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-11-17 19:14
igazad van.öntelt majom mind:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!