Csajok, deszkás stílusról vélemény?
dc, vans, etnies, emerica, volcom, fox, monster, zoo york, fallen, fishbone, element, nike, converse stb...
fullcap, beanie, siltes beanie, övtatyó, deszkáscipő, laza farmer ( nem feszülős de nem is bő ), mintás pólók, fejhallgató, vasalt hosszú vagy zselézett rövid haj..
nem uncsi ez még? nem fog kimenni a közeljövőben a divatból? csak mert ha már eltűnni látszik, inkább tartalékolom a pénzem a következő hülye divatra.. :D
főképp fiatalabb csajok válaszát várom :)
14f
Miert lenne unalmas?
De szerintem akkor az "igazi",hogyha a "cool" stilus mellett, meg van eszed is, es szemelyiseged. Nem ugy mint a legtobb 13-14 eves ovisnak. :| :))
Nekem bejön:) Sőt, én is deszkáscipőt hordok:)
21/L
A vasalt hajat figyelmen kívül hagyva nekem bejön az ilyen stílus! :)
De azért ne felejtsd el, hogy nem minden a ruha...
Egyébként szerintem nem unalmas, és még egy ideig divatba is lesz. :)
13/L
Én is deszkás vagyok, konkrétan mint egy deszkás fiú, úgy nézek ki. :) Kicsikoromban tényleg deszkáztam(10-13éves koromig), és azóta megmaradt ez a stílus nekem. :D Azóta igy öltözöm. :D Volcom és Fallen a legjobb ;)
Nyilván hasonló fiút fognék magamnak ha tudnék, haha :D
17L
IMÁDOM!!
Nah jó azért kicsit túlzás hogy imádom de mivel szoktam deszkázni,ezért....
Amúgy én nem azóta hordok deszkás cipőt mióta ez a "divat"!
De ha megyek deszkázni akkor egy gyors stílusváltás és megyek is:)
Amúgy én nőies vagyok,viszonylag,és szerintem negy egy tucatlány!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!