Ska stílusról vélemény?
Kockák kockával..
Pl. ha ezeket húznám egy farmerral és egy sima fekete pólóval, cipővel.
Mit gondoltok? Bántja a szemet, esetleg pont hogy vonzza?
14f
nekem bejön, csak lehet, hogy kapsz néhány rosszindulatú megjegyzést, mert az emok/pózerek is többségben átvették a kockákat, őket meg nem igazán szeretik. de ki kell röhögni őket :D
13/L
előző válaszoló:ha nem úgy öltözködik mellé mint az emok/pózerek akkor nem hinném hogy szólnának.
és mivel azt irtad hogy 1 farmerral meg 1 sima fekete pólóval veszed fel ezeket nem szólnának.esetleg ha olyan a hajad.
RUDEBOYS <3
A sapka/sál határeset, nem vagyok tűle odáig, de annyira nem ciki mint a pulcsi. Viszont annyira nem Ska, inkább deszkás.
Az övtáska nagyon állat.
A zipzáras kapucnis nagyon emo. Eleve a kapucnis nagyon emo, egy igazi rudeboy inkább elegáns. Már ha csak azt vesszük, hogy a ska nagyrészt fekete-fehér színösszeállítást használ, max egy kis szürke vagy sötétpiros szokott még lenni.
Én inkább egy fekete inget javasolnék kockás hózentrógerrel és hanyagul megkötött nyakkedővel, esetleg a klasszikus ska kalapot. Meg persze a kötelező ban ray wayfares stílusú napszemüveg.
Esetleg egy Creeper cipő, és akkor tökéletes a kép.
Ezek nagyon ikonikusak, kb. mint egy punkon a taraj vagy a bakancs.
Egyszóval inkább ilyen egy rudeboy:
Köszi a válaszokat.
Hát vess meg előző de nekem a suspender a herótom :D nagyon nem szeretem. Az ing bőven oké, abból van is egy csomó :) Kalap nagyon baró, olyat feltétlen beszerzek egyet :D :D
Most szeretném felújítani a ruhatáram, eddig minden vackot összehordtam.
Nem tudtam dönteni a laza-elegáns és a ska között.. de talán összeegyeztethető.. :D
Nekem tetszik,csak próbáld meg úgy,hogy a kockásat kevered az elegánsabb stílussal,mert úgy nagyon "emo" lenne a ruhatárad.pl.: nekem nagyon tetszik ha egy fiú ilyen pici fekete fém fülbevalót hord vagy fültágítót:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!