Mi a véleményetek ezekről a stílusokról? Hordjátok/hordanátok valamelyik ruhastílust?
Pár képet belinkelek, ti hordanátok valamelyiket? Melyik tetszik legjobban?
Na...ez érdekes. :) Utálom a japcsikat. :D De 3 féle öltözködés tetszik:
Ezek még hasonlitanak is valamennyire az én egyénileg kitalált öltözködésemre:D Mert sokszor hordok mondjuk cicanadrágot rövidnadrággal, egymásra veszek több pólót/toppot, szeretem még mondjuk az ilyen kapucnis-zippzáras pulcsikat, és imádom a sok-sok-sok kiegészitőt: karkötőők(alkarom egészét beboritó mennyiség), hajcsattok(hello kitty-től a hullámcsattokig), nyakláncok(van gyöngyös és hosszú, van elegánsabb amin egy nagy medál van, meg mindenféle :)) :D
17L
00:23 -> igen, a ganguro valami rémes XD
03:43 -> bagoly o_O eddig én se bírom ébren XD
14:14 -> kicsit akkor hasonlít :) nem kell pont őket szeretni, én az amcsikat utálom xD (pár kivétel van) mégis vannak olyan cuccaim is xD
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 11-16 19:02
Vele értek egyet.
Te jesszusatyaúristen :O. Hogy képes valaki ilyen ruhákat felvenni? Meglátnék így valakit az tuti kiröhögném.. Tényleg be kéne zárni az ilyen embereket egy ketrecbe... Istenem, hova jutottunk :S Az oké, hogy egyedi, de nézz már rájuk. Mindegyik mint egy jelmez.. Még farsangi bálra se vennék fel ilyen göncöket.. Basszus még az 5 éves hugom se vesz fel ilyen színes, meg ilyen cuccokat.. Egy csajon megtalálható kb 18 szín, ebben mi a szép? A másikban meg azt nem értem, hogy a miniszoknyához hogy tud valaki felvenni egy csíkos térdzoknit, vagy ilyen nagy bakancsot? Most őszintén, ha ti is felvesztek ilyeneket, olyankor mit éreztek? Nem vettétek be a napi adagot?17l
Figyelitek, hogy le lett pontozva, aki nem csorgatja a nyálát a gyépés japókra? :D
Vicces, pedig ez is egy vélemény...agyszint...(kérdező ez nem neked szólt, szóval aki nem pontozgatott efelé, ne vegye magára...)
Én egyiket sem venném fel, soha nem állnék be a többi közé a sorba. Nekem meg van a saját stílusom. Ezzel a saját stílussal természetes nem a csőnaci és tornacipő divatra gondolok, amit minden 2. fiatalon látni lehet.Úgy gondolom ezek a fiatalok nem tudják megtalálni az egyéniségüket, ezért leutánoznak másokat.Ellene vagyok minden olyan dolognak, ami csak divatból van és amúgy nagyon káros .Itt gondolok a 20 centis magassarkúkra, a az acélbetétes bakancsokra, amit alig bírsz felemelni.
Üdv.: Belle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!