Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a stílusokról? Hordjátok/hordanátok valamelyik ruhastílust?

Figyelt kérdés

Pár képet belinkelek, ti hordanátok valamelyiket? Melyik tetszik legjobban?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 16. 17:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%

Istenem, én már agyfaszt kapok a japánok meg a rajongóik ízléshiányától. AZ első és a második kép még kinéz valahogy, de ezek mindent túlzásba visznek.

Ne értsetek félre, én pl. "viktoriánus" goth vagyok (de utálom ezt a megnevezést)...szóval nincs bajom az extrém stílusokkal, de a japánoknak egyszerűen nincs ízlésük. Pedig japán szakra járok, de a sok fanatikus rajongótól csak egyre jobban elmegy a kedvem a japánoktól. Ha visszafognák magukat az ilyen kis animemangalolimániások lehet nem lennék rosszul rögtön ha valami ilyen képet látok. Mindenesetre sokkal ízlésesebb lenne az egész, ha nem vinnék túlzásba a japók sem, de semmiben nem tudnak mértéket tartani...

pl. szerintem ezek kinéznek valahogy: [link]

[link]

[link]

ezek meg szörnyűek: [link]

[link]

[link]

Szerintem azért ízléstelenek főleg, mert ezek már jelmezek, és nem ruhák. Felvenni semelyiket nem venném fel. 22/L

2010. nov. 16. 18:33
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Ja és még annyit, hogy nem ferdeszemű lányokon röhejesen szánalmas a lolita véleményem szerint :D
2010. nov. 16. 18:35
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem idétlen. Én nem venném fel. Bocs.
2010. nov. 16. 18:58
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

Ó,ezek az őrült japók:D MondoConon mást se látni csak ilyet meg cosplayest:D

A 6.-7. kép egész tetszik,csak térdzokni helyett mondjuk harisnyával és tornacsuka meg egyéb cipők helyett egy normális acélbetétes bakanccsal. A 6. képen a jobbszélső csajszi szaggatott-kockás szoknyája kifejezetten tetszik.

2010. nov. 16. 19:02
 15/29 anonim ***** válasza:
35%

jaaj, hogy rúgnám fejbe az összes ilyen cirkuszi majmot!!:@

és akkor még verik a tamtam-ot, hogy jáájj nem vesznek komolyan minket bláábláá! hát nem is. és aki azt írja, hogy attól még lehet jó fej, arra csak azt tudom reagálni, hogy ha valaki képes ilyen cuccokat felvenni annak alapból hiányzik 1-2 csapágy.

nem mellesleg ezt látják mindenhol a pici gyerekek is tv-ben, az utcán... na az én gyerekem (majd) biztos nem lesz ilyen el cseszett!!!

igénytelen, gusztustalan, degeneráltak. szegény szüleik:(

be dobálnám mind egy ketrecbe és pénzért mutogatnám:D

bocsánat, de ez a véleményem!

22L

2010. nov. 16. 19:02
 16/29 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tetszenek a ruhák, nem átlagosak, és ez tök jó. A cipőikkel nem vagyok kibékülve, de a többi vagány. Ne azért hord, mert másoknak bejön, hanem mert ebben érzed jól magad :)
2010. nov. 16. 20:03
 17/29 A kérdező kommentje:

köszi a véleményeket :)

utolsó: a környékemen rajtam kívül csak egy embernek tetszik az ilyen, természetesen barátok vagyunk, mindenki mást megbotránkoztat. Amcsi divat a menő, de nekem az nem tetszik xD Szerintem a japánok divatjai a jók :D Nem átlagos, pont ez a jó

2010. nov. 16. 20:27
 18/29 anonim válasza:
Bár nekem teljesen eltérő a stílusom, a 2. és 3. ruha tetszik, meg azok, amiket a "viktoriánus" kommentelő linkelt be :). Jaaaaj, tetszik! Csak soha nem lenne elég bátorságom ahhoz, hogy megjelenjek az utcán egy ilyenben... a cipőik viszont nekem sem jönek be. :)
2010. nov. 16. 20:36
 19/29 anonim ***** válasza:

én imádom ezeket a ruhákat:]

hozzám is leginkább gothic lolita stilus illik, illetve hordok is ilyen ruhákat

2010. nov. 16. 20:45
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem ez tul osszevissza...van ami nagyon jo a linkek kozul,de a japan csajok altalaban szeretnek egy egesz szekrenyt magukaon hordani ami nem mindig nez ki jol :D Itt Mo.-n tuti nem mereszkednek ki igy Japanban se mert tomegembernek ereznem magam :D A "sima"(pedig azert az sem atlagos) goth oltozkodest sokkal szebbnek talalom. :) Szoval jo lenne csak eltulozzak :D Mint pl. a gangurot is :D hat az valami iszonyat :D De amugy tok jo,hogy vannak ilyen emberekek is Mo.-n,nem semmi lehet ilyen abroncsos szoknyakba suliba menni :)
2010. nov. 17. 00:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!