Ez a fűző (igazi acélmerevítős lent link) nem fehérnemű, igaz? Milyen hatással van az alakra? Megéri beruházni? Tényleg darázsderekat csinál és lehet benne normálisan mozogni? Minden infó érdekelne. :D
Örülök, hogy én is segíthettem egy kicsit. :)
És hogyha nem valami nagy a mellem (sőt), akkor is felnyomja az a fűző, amit belinkeltem, igaz? Tehát nagyobbnak fog tűnni. :)
Igen, mindenképpen. Kis mellekhez a külön mellrészes fűzők az előnyösek.
Valamint a magasabbaknak a hosszabb és a rövidebb fűzők is jól állnak, viszont az alacsonyabbakat a hosszabb mell alattiak és a hosszú vonalú mell felettiek is "összenyomják", tehát nem olyan előnyösek.
A linkelt fűzőt pl. A-C kosárméretig ajánlják, alacsonyabbaknak és magasabbaknak is egyaránt jó (pont közepes hosszúságú).
Az ilyenek előnytelenek a kismellűeknek, mert úgy fog tűnni, hogy nincs is mellünk: [link]
tehát az egyenes szabásúak nem túl jók. Bár rengeteg képen úgy tűnik, hogy nagy mellük van benne a modelleknek, de nekem van ilyen stílusúm, és kifejezetten lapít, ha meg lehúzza az ember a fűzőt és mell alatt szorosra fűzi, akkor tényleg felnyomja a melleket, de az nem a legkellemesebb élmény, és különben sem szabad vele nyomni a melleket.
Az ilyenek viszont jól állnak: [link]
Szóval a lényeg, hogy legyen kialakított kosara.
nekem2 fuzoman és nagyon jok hordhatod bátran,szerintem
és tényleg felnyomja a melleket.
megéri beruházni de az www.ebay.com oldalon beirod hogy underbust corsets akkor olcsok és nagyon jo minoséguek.
tapasztalatbol mondom.
én is onnan vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!