Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a fűző (igazi acélmerevítős...

Ez a fűző (igazi acélmerevítős lent link) nem fehérnemű, igaz? Milyen hatással van az alakra? Megéri beruházni? Tényleg darázsderekat csinál és lehet benne normálisan mozogni? Minden infó érdekelne. :D

Figyelt kérdés

[link]

Köszi szépen!

2010. nov. 16. 14:38
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm, olyan kedves vagy. :) Na de vannak dolgok, amiket nem értek... Tehát ha 63 cm a legkeskenyebb része a derekamnak (vagyis a kerülete), akkor hány centis derékbősége legyen a fűzőnek? És hogy van ez a befűzéses dolog, hogy minden nap 1O centit? Hogy pl. egyik nap csak simán "felrakom", másnap mérjem ki és 1O centivel jobba húzzam össze?

Jaj bocsi a béna kérdéseimért. :D

2010. nov. 16. 20:40
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Azt olyan kb-ra mondtam:) Tehát ha veszel egy fűzőt, amivel mondjuk 43-ra lehet maximum összehúzni a derekad, és egyelőre 10 centivel szeretnél kezdeni (de ez csak példa volt, annyival érdemes, amennyi még kényelmesen szorít, és ha érzed, hogy már kicsit "lötyög" rajtad, akkor szorítani 1-2 centivel rajta mindig), akkor addig húzod, amíg kb. 10 centis távolságot látsz hátul a fűző két széle között (mivel a maximum szélessége 20 volt így abból 10 az 10 centi behúzást jelent ugye):D

Én a helyedben bátran megvenném a 46 centiset, annak bőven rád kellene férnie.

Viszont csak most látom, hogy ehhez a fűzőhöz nincs hátvédő nyelv! Szóval ha zavar, hogy kilátszik a hátad (mikor nincs teljesen befűzve), akkor válassz olyat, amihez van. Szerintem a hátvédősek ízlésesebbek sokkal am.

ez a különbség:

[link] (ott középen látod a hátvédőt)

[link]

2010. nov. 16. 20:57
 23/35 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, most már tisztább a dolog. :)
2010. nov. 16. 21:19
 24/35 anonim ***** válasza:
A zöld belinkelt valami álomszép. Kedvet kaptam a fűzőkhöz én is. Én csak egyszer hordtam az esküvőmön. 42-es mérethez egy 36-os ruhát választottam, de alig lehetett kiengedni. A végén a beépített fűzőtől bekékült a bordám, és a templomba majdnem elájultam, viszont olyan vékony volt a derekam, mint 11évesen. Jó visszanézni a képeket. Bocsánat, de megkérdezhetem, hogy ilyeneket itthon nem lehet kapni, csak külföldön? ha igen, megírnátok, hogy hol- Budapesten? Köszönöm
2010. nov. 17. 21:40
 25/35 A kérdező kommentje:

:) De jó lehetett nektek...

Nekem még egyetlen kérdésem lenne a kedves válaszolóhoz, aki annyit segített: én nem tudok belevarrni olyan anyagot, hogy takarja a hátamat? Mert szerintem is szebb úgy, csak hát ezt a fűzőt szeretném megvenni, ez a legolcsóbb és tetszik is nagyon. :)

2010. nov. 17. 21:54
 26/35 anonim ***** válasza:

De tudsz belevarrni, igazából nem nagy szám, egy kb 20x30 centis téglalap ami 2 összevarrta anyagból áll:DA fűzősortól számított 2. és 3. merevítő között kell lennie a végének (oda kell varrni), tehát ált. kb 15 centi látszik szélességben a hátvédőből (de ennél jobban úgy sincs szétnyitva a fűző jobb esetben) :D

Egyébként Magyarországon az www.extil.hu boltjában tudtok venni, ezek olcsóbbak és remek minőségűek (semmi szintetikus, meg ilyesmi:D).

A linkelt zöld fűző a www.corsets-uk.com gyártmánya, ezek meglepően olcsók és jók (amúgy nekem pont türkizkék van ugyanolyanból tőlük :D)

híres gyártók még: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

a legolcsóbbak ált. 30-40ezernél kezdődnek mindenhol, de azért érdemes nézelődni. És ne féljetek a rendeléstől, egyik sem fog átvágni :D

2010. nov. 18. 11:07
 27/35 anonim ***** válasza:

Tegnap éjjel én is kicsit jobban utána jártam, és ezt néztem ki: [link]

gyönyörű, és tetszik, hogy hosszú a dereka. Nem mernék rendelni kosarast, mert nem tudom, hogy a mellem belefér-e.

Ha az ing tetejére veszem rá, akkor az ing nem hagy nagyon durván nyomot a bőrőn, vagy ezek alá speciális ingek valók?Én lehet, hogy régimódi vagyok, és túlságosan is kezdő a témában, de fogalmam sincs milyen típus, stílus, anyag állna jól. Ezeket nem lehet valami boltban felpróbálni? Vagy az butaság, mert fehérneműnek számít? Annyi helyen olvastam, hogy sokan rosszul választanak.

2010. nov. 18. 12:43
 28/35 anonim ***** válasza:

Mellügyben: amennyiben nincs extrém nagy melled, biztos , hogy belefér (értsd: mondjuk 50-es derékhoz a 90/D-s mellméret az már elég vicces:D), de végülis mivel hátul fűzős, ezért mindenképp belefér a melled, mert ha nagyobb lazábbra hagyod fent, lent meg szorosabbra fűzöd, ennyi az egész:)

Próbálni itt lehet, de csak az extiles fűzőket: [link] Egyébként nem fehérneműnek minősül :D

Mivel a többi külföldről jön, ezért azokat nem. Nekem több is van, de ha jó derékméretet választ az ember, tuti h mindenhol passzolni fog (amennyiben nincsenek nagyon extrém eltérések a mell-derék-csípő méreteknél), mivel a merevítők az ember testéhez igazítják az anyagot.

Ing témában: bármit lehet alá venni, akár sima rövidujjú/hosszúujjú felsőt is, a lényeg, hogy ne szintetikus legyen, mert az eléggé izzasztó tud lenni. Szóval kényelmes legyen és természetes, az a lényeg. Valamint, ha nagy gombok/zipzár van az alsó ruhán, az is elég kellemetlen, mert a fűző jó eséllyel beleintegrálja az ember bőrébe, az meg nem túl kényelmes, és a nyoma sem szép :D

Amúgy szerintem épphogy a mell felettiek a kényelmesebbek, mert nekem kicsi a mellem, és a mell alattiakhoz még kell melltartót felvennem, és a fűző teteje+a melltartó alja együtt elég kényelmetlenek, ilyen sima "top"-szerű melltartóféleséggel meg mellem sincs :S (bár nagyobb mellűeknek ez jó megoldás). Arra gondoltam még, hogy veszek ilyen melltartót: [link] hátha ez egy fokkal kényelmesebb...

A mell felettihez meg nem kell ugye melltartó, szóval az számomra praktikusabb és kényelmesebb, főleg, hogy még ki is emeli a melleket (bár azt mindkettő megteszi:)

Amúgy nagyon szép, amit kinéztél!

2010. nov. 18. 18:23
 29/35 A kérdező kommentje:
Én már "hordtam" ilyen "melltartót" de teljesen lapos voltam, mintha csak a saját melleim lennének, semmi takarás...szóval nem nagyobbít meg nem emeli föl a melleket, csak egy vékony réteget képez rá, sajnos :(... :)
2010. nov. 18. 18:27
 30/35 anonim ***** válasza:
Köszi, akkor keresek vmi más megoldást:D Még jó, hogy nem vettem még meg.
2010. nov. 18. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!